Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cementdekvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cementdekvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cementdekvloer aanbrengen

Epoxy vloercoating aanbrengen op cementdekvloer

De fundering van mijn woning is hersteld en is opgeleverd met een cementdekvloer (incl vloerverwarming). Die vind ik eigenlijk heel erg mooi en ben op zoek naar een manier om dat te behouden. Ik begrijp dat dat kan met een epoxyvloer. De vloer is nieuw en glad, dus weinig voorbereiding.

Cementdekvloer aanbrengen 95 m2

Ik wil graag een nieuwe cementdekvloer over 95 m2 laten leggen. 25 mm op vloerverwarming van 16 mm, totaal 41 mm. Ondervloer 45 m2 zwaluwtaartplaten en 40 m2 geïsoleerde tackerplaten.

Cementdekvloer in schuur aanbrengen

88 m2 Cementdekvloer vanaf a.s. woensdag te leggen.

Cementdekvloer aanbrengen

We willen in een aanbouw een cementdekvloer van ca 7 cm dik op een oppervlakte van ca 22 m2. Op de foto’s zie je de oppervlakte, vloerverwarming wordt aangebracht.

Cementdekvloer aanbrengen in badkamer en toilet

In een badkamer ca 8 m2 en toilet ca 1,2 m2 moet een dekvloer van ca 10 cm dikte aangebracht worden. Uitvoering bij voorkeur in de maand augustus.

Cementdekvloer aanbrengen

ik heb drie kamer samengevoegd. Één van deze kamers (originele keuken) is 1,5cm hoger dan de rest. Ik zou deze toplaag er zelf vanaf kunnen halen als dat nodig is. Het gaat om ongeveer 27m2. Ik zoek iemand die mijn vloer vlak kan maken.

Cementdekvloeren aanbrengen

ik wil graag nieuwe cementdekvloer op de begane grond laten leggen. Alles is bij elkaar 80 m2.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Betonvloer en cementdekvloer aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het aanbrengen betonvloer boven vloerisolatie: 10 cm dik, 180 m2. Aanbrengen cementdekvloer boven vloerverwarming: 6 cm dik, 180 m2.

Cementdekvloer in een badkamer aanbrengen

Ik zoek een vakman die een cementdekvloer kan aanbrengen in mijn (dan casco) badkamer. Dit betreft ongeveer 6 m2 met een maximale dikte van 8 cm. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius