Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cement dekvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cement dekvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cement dekvloer aanbrengen

Cement dekvloer storten

Wij hebben een overkapping waar we een cementdekvloer in willen hebben. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60m2. De vloer is deel in de overkapping en deels erbuiten. We willen de dekvloer zo'n 5cm dik. De bekisting doe ik zelf. Het binnestuk moet waterpas, het omliggende gedeelte een 2cm lager.

Huiskamer vloer egaliseren

Op de benedenverdieping is vloerverwarming aangebracht en daarbij een nieuwe zand cement dekvloer gestort. We willen een PVC vloerbedekking leggen, dus moet de ondervloer strak zijn. Deze moet met egaline gerealiseerd worden.

Cement dekvloer of betonvloer storten

Onze woning is opnieuw gefundeerd. De werkvloer is volgende week af en dan kunnen de leidingen en vloerverwarming erin. Tevens willen we graag een beton-look vloer. We hebben de keuze uit een beton vloer of een cementdekvloer. Dit staat allemaal nog open en we staan open voor advies. We hebben ook iemand gehoord over twee componenten egaline en dit vervolgens schilderen in een kleur die we willen. De totale oppervlakte die gedaan zou moeten worden is 50 tot 60 m2.

Egaline vloer (lichtgrijs) als eindafwerkvloer laten aanbrengen ca 30-35 m2

Wij willen een egalinevloer (lichtgrijs) als eindafwerking laten aanbrengen op de bestaande cement dekvloer. Oppervlakte: ca 30-35 m2 Het betreft 2 slaapvertrekken, 1 hal Van ma 6-za 11 juli is gepland dat er niemand in het appartement aanwezig is. Wij willen de werkzaamheden dan graag laten uitvoeren. Ivm mogelijk kunnen schakelen horen wij heel graag zsm van u.

Nieuwe vloer begane grond

Wij willen de oude vloer vervangen door een nieuwe met isolatie eronder en vloerverwarming. De vloer 10cm zand cement en zand eronder zal verwijderd moeten worden. Het gaat om 65 m2. Kunt u mij aangeven wat hiervan de kosten ongeveer zijn. Op dit moment ligt er een zandcement dekvloer.

Cement dekvloer leggen

In onze woning willen wij de vloer vervangen en vloerverwarming aan laten leggen. Hiervoor wordt de huidige cement-dekvloer verwijderd, wordt nieuwe vloerverwarming gelegd (hiervoor hebben we reeds een partij). Daarna moet de nieuwe cement-dekvloer van ca. 40 m² gelegd worden. Uitvoering medio september. Hiervoor zijn wij op zoek naar offertes.

Zand cement dekvloer storten

We willen graag een zand cement dekvloer op onze zolder. De oppervlakte is ca 10-12 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Epoxyvloer op cement dekvloer garage nieuwbouw

Ik wil epoxyvloer in garage op cement dekvloer. Ca 32m2. Betreft pas opgeleverde nieuwbouw woning.

granieten vloer hal

We willen een granieten/terrazzo vloer in de hal, open kast en toilet. De maten zijn: vloer hal 6,1m x 1,15m, toilet 1m x 0,97m en kast 0,9m x 0,9m. De vloer is een nieuwe zand/cement dekvloer met vloerverwarming. uitvoering: 'standaard' zwarte rand aan de zijkanten, blokjes lijn en licht middenvlak. Graag met gele/creme tinten zodat het wat warmer wordt. In de bijlage een voorbeeld (vloer die bij vrienden ligt). Graag ontvangen we een offerte. Met

PU vloer nieuwbouw

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een PU vloer. Het is voor de begane grond van ons nieuwbouwhuis. Ondervloer is cement dekvloer. Het gaat om 60 m2.

Partners

Partners van Casius