Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bruynzeel eiken parketvloer schuren en whitewashen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bruynzeel eiken parketvloer schuren en whitewashen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bruynzeel eiken parketvloer schuren en whitewashen

Bruynzeel lamelparket opknappen

Ik heb een robuuste Bruynzeel 4 mm eiken lamel parketvloer. Er zitten enkele niet te verwijderen ingedroogde water vlekken. De woonkamer is 28 m2. Er moeten misschien ook enkele lamellen worden vervangen. De vloer is gelakt. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren, opschuren en aflakken of oliën. De werkzaamheden aan de vloer is een onderdeel van een grote renovatie in huis. De meubels dienen te worden verschoven in de woonkamer. Graag overleg ik met de vakman wat hierin het beste is.

Bruynzeel lamelparket opknappen

Ik heb Bruynzeel eiken lamellen parket. Er zit een niet te verwijderen vlek in het midden van de woonkamer. De woonkamer is 8 meter lang en 4 meter breed. Er moeten 4 lamellen worden vervangen. De vloer staat in de olie.

Bruynzeel parketvloer schuren en whitewashen

In de huiskamer willen wij de eiken bruynzeel parketvloer ( nog nooit geschuurd) laten schuren incl afdeklatjes en vervolgens laten white washen. Het is recht toe, recht aan zonder hoekjes en betreft ongeveer 65 m2.

Eiken visgraat parket schuren en lakken

Eiken visgraat parket van Bruynzeel schuren en lakken. Het is 65 vierkante meter ongeveer. Deze moet opnieuw geschuurd en opnieuw gelakt worden. Allereerste laag was met was. Aantal jaren terug is de vloer ook geschuurd en gelakt met een matte lak. Graag vooraf een indicatieve prijsopgave.

Bruynzeel parket opknappen

Wij hebben een eiken houten Bruynzeel vloer, gelakt en vergeeld, en zouden deze graag opgeknapt willen hebben. De vloer heeft hier en daar beschadigingen en heeft v-groefjes. Graag willen wij de vloer van 50 m2 in een licht vergrijsde kleur laten afwerken, is dit mogelijk?

Herstellen van parketvloer

Herstellen van een parketvloer, ca 3m2 is door vocht inwerking gaan opbollen en moet worden verwijderd en door nieuwe delen worden vervangen. De delen zijn ca 47cm lang en 7 cm breed Het betreft een bruynzeel parketvloer type mono eiken rustiek.

Bestaande parketvloer renoveren ...

Bestaande parketvloer renoveren inclusief parketvloer uitbreiden ivm aanbouw huis. Parket is van bruynzeel(althans, dat dacht ik) Omschrijving op bon : Moikeskog eiken breeddeel. Bestaande vloer 28,5 m2 evt. bij te leggen is ong. 19m2 en misschien nog de keuken en halletje (ong.16m2) (blank eiken, gelakt. uit 1994. nog niet geschuurd geweest) Is dit mogelijk? Zo ja, wat gaat dit ongeveer kosten?