Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Broodjesvloer met vloerverwarming maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: broodjesvloer met vloerverwarming maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: broodjesvloer met vloerverwarming maken

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming

broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen.

Door omstandigheden moeten we de doe het zelf werkzaamheden staken. We zijn begonnen aan het vervangen van houten vloer voor EPS / broodjes vloer. Reeds uitgevoerd: deurgat verplaatst, vloer verwijderd en balken geplaatst. Nog uit te voeren werkzaamheden: beton storten, vloerverwarmingsbuizen aanleggen, dekvloer storten, tegels plaatsen, deurgat op maat maken en kozijn plaatsen Betreft een oppervlakte van ong 50 m2. Materiaal (oa. cement, zand en bouwstaalmatten) zijn reeds in bezit. Offerte dient enkel arbeid te zijn. Daarnaast een inbouw wc plaatsen en oude eruit halen. Ook beetje betegelen.

Houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (ca 26 m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. De keuken en hal zijn al van beton dus daar moet alleen vloerverwarming in gevreesd worden. Dit gaat om ongeveer 13 m2 extra. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Balken broodjesvloer aanleggen

Ik wil in mijn woonkamer de oude, houten begane grondvloer laten verwijderen en daarna vervangen door een balken broodjesvloer. Er is een kruipruimte aanwezig van circa 1 meter diep. Deze wil ik graag behouden ivm toegang leidingwerk. Het betreft een oppervlak van 32 m2. Offerte graag inclusief verwijderen en afvoeren oude vloer. Geen vloerverwarming nodig.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen. De oppervlakte is 38 m2 waarvan we 26 m2 willen isoleren. En gedeelte van de woonkamer is een uitbouw, deze is al geïsoleerd. De oude houten vloer moet ook verwijdert worden. Vanaf 1 april is de woning van ons. Graag ontvangen wij een offerte

Balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen over ongeveer 12 maanden een broodjesvloer laten leggen met een vloerverwarming. Wij zijn nog een beetje aan het oriënteren dus laten ons graag adviseren. Oude materiaal halen wij er zelf uit. Het gaat om 55 m2.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming

Ik wil van de benedenverdieping de houten vloer laten vervangen door een broodjesvloer met vloerverwarming. De oude vloer moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om 65 m2.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag de houten vloer vervangen voor een balken broodjes vloer met vloerverwarming. Er is geconstateerd dat er 1 houten vloerbalk slecht is dus willen we overwegen om over te gaan op een betonvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Broodjesvloer aanleggen

Ik wil mijn houten vloer vervangen omdat deze in een slechte staat is. Daar wil ik een broodjesvloer voor in de plaats met vloerverwarming. De benedenverdieping is 55 m2.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer

Wij hebben een houten ondervloer die we willen vervangen door een broodjesvloer met vloerverwarming. Er is reeds een aangebouwd deel welke wel al van een betonnen vloer is voorzien. De resterende vloer willen wij dus ook van beton maken en dan de gehele vloer (nieuw en oud) voorzien van vloerverwarming. Het gaat om 25-30 m2 (3,6m*7m) nieuwe vloer en 40-45 m2 voor de vloerverwarming. Zie bijgevoegde tekening de situatie. Het gearceerde deel is uitgebouwd en dus al voorzien van een betonnen vloer. Graag ontvangen wij een schatting van de benodigde tijd en kosten.