Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een broodjesvloer met hierboven op een dekvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming, 4 groepen. Betreft ongeveer 40 m2 begane grond. Overige werkzaamheden zoals houten vloer eruit slopen, keuken leidingen en dergelijke kan ik zelf uitvoeren. Gaat dus om de betonnen liggers en EPS elementen, de bewapening, beton, en dan daarna de dekvloer met vloerverwarming aanbrengen.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van een broodjesvloer van 45 m2 met vloerverwarming. Het is de gehele benedenverdieping. De houten balken die er nu liggen, haal ik er zelf uit.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Woning (1970) met houten ondervloer vervangen voor combinativloer (broodjesvloer) incl vloerverwarming. Gaat om 100 m2.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Op de begane grond willen wij vloerverwarming aanleggen (totaal 25 m2). Nu is het een houten vloer, met verschillende onderlagen: deels beton met waarschijnlijk zandcement toplaag, deels houten bodem met dikke dwarsbalken en deel een een vage en verzakte betonvloer. Deels zit er een kelder onder de vloer, deels kruipruimte. De houten bodemvloer (9 m2) en de vage betonvloer (11 m2) moeten vervangen worden door een strakke betonnen vloer (mogelijk broodjesvloer). Waar kruipruimte is (20 m2 in totaal) willen we de vloer isoleren. Daarop willen we vloerverwarming aanbrengen. De huidige houten vloer willen we vervangen door een tegelvloer.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij hebben net een woning gekocht wn overwegen om de houten ondervloer te vervangen door een broodjes vloer met vloerverwarming erop. Er is een kruipruimte aanwezig nu maar die is vrij ondiep, c.a. 70cm. Ondergrond is zand. Het gaat om een oppervlakte van 49 m2. Het leidingwerk e.d. wordt gedaan. Graag zou ik een indicatie krijgen of dit budgettaire haalbaar is.

Cement gietvloer storten

Betreft het aanbrengen van cement gietvloer op 3 etages in een woonhuis. In totaal is het ongeveer 160 vierkante meter. De vloer wordt voorzien van geïsoleerde broodjesvloer met vloerverwarming. Daarna moet er een betonvloer (industrielesstijl) gecreëerd worden, deze tevens vlinderen. Graag advies en een indicatie van de kosten.

Betonvloer in de woonkamer storten

Ik wil graag een nieuwe vloer met vloerverwarming in onze L-vormige woonkamer van 32 m². Ik zorg zelf voor de voorbereiding en plaats balken en een broodjesvloer. Ik wil er daarna een constructieve betonvloer op laten storten van 6 cm dik. Er komen 2 kruipluiken in de vloer. De woning is goed bereikbaar vanaf de openbare weg. Het verste punt in de kamer ligt 15 meter vanaf de weg. Ik laat het beton bij voorkeur op 22 mei storten. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloer met vloerverwarming en tegels leggen

In de woonkamer van 4 x 11 meter moet de gehele vloer worden vervangen, ook al het houtwerk, balken etc. Hiervoor in de plaats moet een zwevende broodjesvloer met vloerverwarming komen waarop parket wordt gelegd. Daarbij moet er een tegelvloer in de hal en keuken worden geplaatst waarbij de vloer geëgaliseerd moet worden, dit is ongeveer 3 x 2 meter. Gelieve de ruimtes te inspecteren alvorens een offerte uit te brengen. De werkzaamheden dienen in maart te beginnen.

Zandcementvloer egaliseren

Het egaliseren van een zandcement dekvloer op een broodjesvloer. Er ligt vloerverwarming die aangesmeerd is en in de keuken een betonnen vloer die niet egaal is. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Alleen het egaliseren van de vloer. Er komt pvc te liggen, daar hebben we al iemand voor. Kunt u komende dagen of dit weekend het komen uitvoeren? Uiteraard als we een goede prijs kunnen overeenkomen.

Nieuwe combinatievloer / broodjesvloer leggen

Oude vloer, aangetast met schimmel, verwijderen. En nieuwe broodjesvloer aanleggen met vloerverwarming. Oppervlakte van 5.41 bij 5.23 meter. Betreft de begane grond. Graag advies en offerte.