Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Broodjesvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: broodjesvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: broodjesvloer laten leggen

Broodjesvloer laten leggen

Ik wil een broodjesvloer laten leggen in mijn woonkamer. Afmeting: lengte 8,19 x breedte 3.23 meter.

Broodjesvloer leggen

De woonkamervloer van 35 m2 moet worden vervangen vanwege rotte balken. Vanwege half wel en half niet onderscheid, graag langskomen voor opties.

Broodjesvloer leggen

Ik wil graag een houtenvloer vervangen voor broodjesvloer. Het gaat om een oppervlakte van 35 tot 40 m2.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

We hebben op dit moment op de begane grond een vloer van gewapend beton van ongeveer 15cm dik. Deze lijkt wat verzakt te zijn. Hieronder ligt een kruipruimte van circa 70cm hoog, wat zou het kosten om deze vloer te slopen en te vervangen met een broodjesvloer dat ook geankerd wordt in de fundering van het gebouw. De ruimte is circa 23m2 (ongeveer 4m x 4.5m).

Broodjesvloer leggen

Ik wil de houten vloer op de begane grond laten vervangen door een broodjesvloer inclusief vloerverwarming van ongeveer 40 m2.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil graag in onze aangekochte woning de woonkamer en voorkamer gaan voorzien van een betonnen vloer. De oude houten vloeren halen we er zelf uit. Graag een offerte voor een broodjesvloer, betonvloer in totaal 34 m2, verdeeld over 2 kamers van 16 en 18 m2. De woning is voorzien van kruipruimte die ruim 1,5m diep is/ beton onderkelderd is. Vloerverwarming willen we er graag zelf in gaan leggen waaar na de afwerkvloer er in gelegd moet worden. Eventueel een meerprijs met vloerverwarming mag aangeboden worden.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van een broodjesvloer van 45 m2 met vloerverwarming. Het is de gehele benedenverdieping. De houten balken die er nu liggen, haal ik er zelf uit.

Nieuwe zandcementvloer aanbrengen

Wat kost het leggen van een nieuwe zandcement dekvloer van ongeveer 55 m2? De huidige moeten we helaas eruit slopen zodat er alleen de betonnen broodjesvloer overblijft.

Vloer met vloerverwarming en tegels leggen

In de woonkamer van 4 x 11 meter moet de gehele vloer worden vervangen, ook al het houtwerk, balken etc. Hiervoor in de plaats moet een zwevende broodjesvloer met vloerverwarming komen waarop parket wordt gelegd. Daarbij moet er een tegelvloer in de hal en keuken worden geplaatst waarbij de vloer geëgaliseerd moet worden, dit is ongeveer 3 x 2 meter. Gelieve de ruimtes te inspecteren alvorens een offerte uit te brengen. De werkzaamheden dienen in maart te beginnen.

Nieuwe combinatievloer / broodjesvloer leggen

Oude vloer, aangetast met schimmel, verwijderen. En nieuwe broodjesvloer aanleggen met vloerverwarming. Oppervlakte van 5.41 bij 5.23 meter. Betreft de begane grond. Graag advies en offerte.