Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer vlak laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer vlak laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer vlak laten maken

Afwerken ruwe beton vloer

In mijn woning in Oudewater is recent een nieuwe beton vloer gestort. Dit is nu nog een ruwe betonvloer welke ik vlak afgewerkt wil hebben zodat er later laminaat overheen kan. De oppervlakte is 22 vierkante meter.

Betonvloer storten en afwerken

Er dient een betonvloer gestort te worden van ongeveer 10 cm dik, tot aan dorpel rand, vlak afwerken en eventueel vlinderen. De garage is goed bereikbaar met een betonwagen en of pomp, de oprit is 7 meter breed. Het gaat om ongeveer 56 m2. De fundering zal gelijk met de vloer meegestort worden en worden gestort op zand.

Betonvloer vlak laten maken

Wij willen in onze tuin een bestaande betonvloer van 32 m2 vlak laten maken. Op dit moment loopt de vloer ongeveer 20 cm af en dit moet waterpas worden.

Slijtvaste waterbestendige betonvloer aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een slijtvaste hoogwaardige kwaliteitsvloer, die waterbestendig is, niet krast en niet barst. In de woning ligt vloerverwarming en -koeling. En waarschijnlijk ligt de vloerverwarming vlak onder de ondervloer. Het gaat om zo'n 100 tot 108 m2. Het is afhankelijk van de prijs per meter of we ook de badkamer laten doen. We zijn op zoek naar hoge kwaliteit met garanties. Momenteel ligt er laminaat.

Betonvloer egaal maken

67 m2 ivm aanbrengen vloerverwarming zodat de sleufmachine vlak over de betonvloer heen gaat

Betonvloer egaliseren

Er zijn 90 m2 aan tegels weggehaald maar de lijm is blijven zitten. Dus deze moet weggehaald worden zodat de vloer weer vlak is. Hierop moet ik neolith 6 mm verlijmen dus moet het vlak wezen.

Betonvloer en zandcement afwerkvloer storten

We zijn bezig met voorbereiden van verbouwing van onze woning. Daar moet een nieuwe vloer op de begane grond in, ik zal zelf uitgraven, isoleren met eps-platen, en betonijzer leggen. Ik zoek een bedrijf die de betonvloer kan storten (10 cm dikte, netjes vlak) en nadien kan afwerken met een 4cm zandcement laag zodat we een nette stevige vloer in huis hebben liggen. Ik wil eventueel ook het isoleren uit handen geven. Doen jullie dit ook en wat is de meerprijs? Het betreft een gedeelte van de benedenverdieping van onze woning, circa. 75 m2. Zie bijlage voor een schets (incl. Aanwezige binnenmuren).

Nieuwe dekvloeren in de hele woning leggen

Wij zijn momenteel ons nieuwe huis aan het verbouwen. Er zijn daar op de begane grond nu een tegelvloer, een nieuwe uitbouw en een bestaande betonvloer van in totaal ongeveer 45 m². Die vloeren hebben allemaal een verschillende hoogte. Boven is er alleen een betonvloer van 35 m². De woning staat ook deels een beetje scheef en daardoor loopt de vloer wat af. We willen al die vloeren graag vlak laten maken met een nieuwe dekvloer. In een deel daarvan willen we zelf vloerverwarming gaan plaatsen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Betonvloer voor schuur/paardenstal storten

Ik wil een betonvloer laten storten in onze schuur van 12*20 m (240 m²). Deze zal straks o.a. worden ingezet als paardenstal, dus de vloer mag niet te glad worden gevlinderd (wel vlak). Er is reeds een aangetrild en vlak zandbed aanwezig.

Betonvloer egaliseren

De betonnen vloer is niet vlak ongeveer 4 m is hoogte verschil.

Partners

Partners van Casius