Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer verlagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer verlagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer verlagen

Betonvloer verlagen

Wij willen graag een offerte voor het verlagen van de betonvloer in de woonkamer, met ongeveer 15 centimeter. Dit is voor de nieuwe bewoners want ons huis staat te koop. De kamer is 3,50 x 8,50 meter.

Betonvloer verlagen

Ik wil een nieuwe vloer leggen in mijn garage. De vloer is nu betegeld en erg ongelijk. Ik wil de vloer verlaagd hebben. Er moet een betonvloer komen van 22 m2.

Betonvloer verlagen

Betonvloer van keuken moet verlaagt worden zodat het met woonkamer even hoog wordt.

Souterrain vloer verlagen

Het gaat om een pand uit 1918. Het souterrain van ongeveer 60 m2 is bereikbaar via een doorgang in de voorgevel, op het maaiveld. Het souterrain heeft nu een beperkte hoogte van 1.80 meter, vandaar dat ik de bestaande vloer wil verwijderen en er een nieuwe waterdichte betonvloer in wil van zo'n 500 mm lager dan het huidige vloerpeil. Ook het afvoeren van bestaande vloer en aanwezige grond graag meenemen in prijsindicatie. Daarnaast is het mooi meegenomen als de nieuwe vloer wordt voorzien van vloerverwarming. Ben benieuwd naar de meest geschikte techniek en wijze van uitvoering / geschikte materialen. En de daarbij behorende prijs.