Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer voor tuinhuis storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer voor tuinhuis storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer voor tuinhuis storten

Betonvloer voor tuinhuis storten

Voor het plaatsen van een tuinhuis in de achtertuin wil ik graag een betonvloer laten aanleggen. De tuin is niet helemaal egaal en om de betonvloer op de juiste hoogte te laten komen moet er ongeveer 5 kubieke meter grond (klei) worden afgegraven. De betonvloer zelf wordt ongeveer 6,10 m x 6,60 m. (De grootte is nog niet zeker) De betonvloer zal geïsoleerd moeten worden en voorzien zijn van bewapening. De tuin is niet bereikbaar voor groot materieel en al het materiaal zal door de garage en bijkeukens naar binnen moeten.

Betonvloer storten voor plaatsen tuinhuis

Wij willen een tuinhuis plaatsen maar er moet eerst een betonvloer worden gestort. Wij hebben een achterom. De betonvloer die gestort moet worden is 12 m2.

Betonvloer storten voor tuinhuis

Graag ontvang ik een offerte voor een volledige installatie en oplevering van een betonvloer voor een houten tuinhuis met een afmeting van 5,1 x 2 meter. In de tuin van een nieuwbouwwoning. Nu nog goed bereikbaar. Eventuele vragen of suggesties hoor ik graag. Tussen eind maart en mei is de oplevering.

Betonvloer / Fundering voor blokhut storten

Ik heb een tuinhuis met een overkapping. Het tuinhuis is 650 x 300 cm en heeft een 28 mm dik houten dak, met 1 staander. Hiervoor wil ik graag een fundering / vloer waar het geheel op komt te staan (met funderingsbalken van hardhout). Graag een prijsopgave voor het aanbrengen/storten van deze vloer.

Zandcement dekvloer op ruwe betonvloer storten

Ik wil graag een offerte voor 60 m2 zandcement dekvloer van ongeveer 5 cm dikte in ons tuinhuis. Huidige vloer is ruwe betonvloer met wat oneffenheden. Graag mooi strak zodat ik er laminaat op kan leggen. In de zandcementvloer worden waterleiding en verwarmingsleidingen meegestort In 1 ruimte moet de vloer geschikt zijn om te betegelen (badkamer)

Ruwe betonvloer egaliseren

Betreft een gestorte ruwe betonvoer van 50 m², waarop een tuinhuis geplaatst is. Deze ruwe betonvloer dient geëgaliseerd te worden, zodat deze gebruikt kan worden als werkvloer na aanbrengen van slijtvaste betonverf. Prijs nodig alleen voor egaliseren van de betonvloer.

Betonvloer als fundering voor tuinhuis storten

Graag wil ik een prijs weten van storten vloer voor aanbouw serre op een tuinhuis. De afmeting is 5 m lengte en 2 m breedte. Hoeveel diepte is er nodig? 15 cm. Wat kost het? Vooralsnog puur indicatief. Bedankt. De bereikbaarheid met grote wagens is moeilijk.

Betonvloer storten in de tuin

Wij willen in de tuin een betonvloer hebben van 8 x 3 meter voor een tuinhuisje. Hoogte iets van 10 tot 15 cm. Het is voor houten tuinhuis waar beton niet per se nodig is maar ik wil het goed gedaan hebben. Afgraven optioneel. Bekisting maken en beton storten. Het huidige schuurtje breek ik zelf af.

Betovloer storten in het tuinhuis

Ik wil een betonvloer laten storten in ons tuinhuisje. De oppervlakte is ongeveer 24 m2, de ondergrond is zand met piepschuimplaten t.b.v. isolatie onder het beton. Dikte van beton plaat moet ongeveer 7 a 8 cm, eventueel in overleg met vakman wat beste optie is. De werkruimte in de tuin is makkelijk te bereiken en vanaf de parkeerplaats ongeveer 25/30 meter.

Betonvloer in het tuinhuis egaliseren

De gestorte, ruwe betonvloer in ons tuinhuis met een oppervlakte van 36 m2 moet geëgaliseerd worden. Er zit op sommige plekken een hoogteverschil van bijna 4 cm. Graag de vloer zodanig opleveren dat we kunnen gaan betegelen.