Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten en vlinderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten en vlinderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten en vlinderen

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil een betonvloer storten en vlinderen en glad afwerken in een garage van ongeveer 10 cm dikte met een oppervlak van 42 m2 .

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

Betonvloer op de benedenverdieping leggen

Het laten storten van beton op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, en eventueel laminaat. En op de bovenverdieping, ongeveer 50 m2, laminaat.

Betonvloer storten in schuurtje

Mijn schuurtje heeft een afmeting van 9 m2 (5 meter x 1.80 meter). Deze vloer krijgt een warmtepomp als belasting van ongeveer 500 kg. De vloer moet op zand/tegels worden gestort. Ik verwacht dat er bewapening nodig is. Wat zou de prijs inclusief vlinderen zijn bij u?

Betonvloer storten

We zouden graag een offerte willen ontvangen voor een betonvloer in onze nieuwbouw woning. Deze is voorzien van vloerverwarming. In totaal gaat het om een oppervlakte van ongeveer 35 vierkante meter (hal, keuken, bijkeuken). In het woonkamer gedeelte komt hout te liggen waarop de betonvloer aansluit. Zou de vloer lager kunnen dan 10 centimeter?

Betonvloer in de tuin storten

Ik wil graag beton laten storten in tuin voor een veranda. Het gaat om 5,4 breed bij 3,10 m lang 15 cm dik. Wat is de gemiddelde prijs voor zo een klusje? Lokatie is makkelijk bereikbaar.

Betonvloer storten in tuin

Betreft nieuwbouw woning ,in de tuin graag 16 2m beton vloer storten met betrekking tot een veranda. wat is de gemiddelde prijs?.

Betonvloer storten in kleine loods

Ik huur een kleine loods van 35 m2 en wil hierin een betonnen vloer laten aanbrengen. Er liggen nu klinkers met eronder een laag zand en daaronder aarde.

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Betonvloer storten in paardenstal

Wij willen graag een betonvloer (met staalmatten) laten storten in een paardenstal van 192 m2.