Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer storten

Betonvloer laten storten

ik wil graag een betonvloer gevlinderd van 8,5x12,5 meter en ongeveer 20cm dik.

Betonvloer storten

Graag een offerte voor een betonvloer in ons bestaande garage en schuurtje, totaal +/- 25 m² . Huidige vloer bestaat uit, deels verzakte, tegels. Het mag ongeveer 10cm worden, of 20cm als dit nodig is om een auto te kunnen dragen.

Betonvloer gewapend beton garage 38m2

Wij willen de bestaande garage nu met betontegels ombouwen tot ponystal met gewapende betonvloer die dan ook als stal goed schoon te maken is. Rondom staat de garage op betonblokken. Zelf wil ik alle voorbereidingen doen (tegels eruit en 50mm EPSplaten, bouwfolie, bouwstaalmatten op stukjes straattegel erin). Van u vragen wij de vloer te storten, ik denk 12cm dik. Het gaat om ongeveer 38m2.

Geïsoleerde betonvloer storten

Beton storten incl isolatie op zand, in schuur van 25 m2.

Storten betonvloer op vloerverwarming

Wij willen een betonvloer van 10cm laten storten geschikt voor op vloerverwarming. Benedenverdieping +/- 55 m2

Gat vloer opvullen

Het gaat om het storten van een betonvloer op bestaande tempex ondergrond in een aanbouw (waar eerst een zwembad in zat wat reeds gedempt is met zand en waar tempex in is gelegd als isolatie). Het gat is 3.55 x 6.40 meter en de vloer moet 12cm dik worden. Er dient ook bewapening in te komen. Het gat dient op gelijke hoogte gevuld te worden als de omliggende bestaande betonvloer zodat de hele vloer in de aanbouw egaal is.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Betonvloer in serre storten

Ik wil graag in mijn serre thuis een betonvloer. Deze vloer zou dan, als dit kan, buiten door moeten lopen voor 2 meter.De totale oppervlakte binnen is +/- 9 m2. Doorlopend buiten nog 6m2.

Betonvloer storten garage

In de garage van 5 x 5 m wil ik een betonvloer laten storten van 12 cm dik met enkele wapening. Met fijn beton. Wat kost dit ongeveer?

Vloeren van industriële beton look storten en muren afwerken

Ik wil een betonvloer met rustige, industriële look storten over de ondervloer die net gestort is. Het gaat om de zoldervloer van ongeveer 60 m2 en 2 badkamers, een van 4 m2 en een van 8 m2. De wanden wil ik ook hetzelfde gedaan hebben, afmeting durf ik niet te zeggen. Het is een monumentaal pand, dus de plafonds zijn hoog. Het liefst wil ik beginnen over 3 weken.

Partners

Partners van Casius