Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer laten storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer laten storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer laten storten

Betonvloer voor veranda storten

Wij willen graag een betonvloer voor onze glazen veranda. De vloer willen we later zelf afwerken met isolatie en electrische vloerverwarming de maat is ca. 3 x 5 meter.

Betonvloer storten in de garage

Ik wil graag een betonvloer in de garage laten storten. Het moet 20 cm dik worden. De garagevloer is 4,4 x 6,6 meter.

Betonvloer storten voor garage

Aan de garage heb ik een uitbouw gemaakt. Er liggen nu stenen. De stenen gaan eruit en daarvoor moet een betonnen vloer komen die langzaam afloopt naar de straatzijde. Het gaat om 7 m2 vloer.

Betonvloer laten storten

Wij willen in onze garage op maandag 31 augustus een betonvloer laten storten van 10 cm dik die ook vlak afgewerkt wordt om er een strizovloer op aan te kunnen brengen. De vloer is op die dag stortklaar. Past ons plan in uw werkzaamheden en agenda, zou u dan hiervoor een offerte kunnen verstrekken?

Betonnen vloer storten voor een uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,5m x 3,6m. waarbij al een bestaande bouw staat van 3,6m x 1,9 m. Zie bijgaand de foto. Graag zou ik een prijsindicatie willen opvragen voor het storten van een betonvloer.

Veranda & tuinhuis betonvloer storten

De veranda (buiten)vloer (6m2) dient netjes gerenoveerd te worden, inclusief een goot/afvoer en op afschot. Het is bij de veranda (zie foto) niet duidelijk of de huidige gevlinderde vloer eruit moet worden gebikt of dat dit er overheen kan worden gestort. In het tuinhuis (12m2) dient een nieuw vloer te komen. In het tuinhuisje zit nu een houten vloer, deze wil ik laten vervangen door een simpele betonvloer.

Betonvloer storten

We gaan een nieuwe woning bouwen en willen graag de betonvloer gestort hebben. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Het adres wat ik heb ingevuld is een postadres. Zie bijgevoegde tekening.

Beton vloer storten

Circa 170m2. IHW G betonvloer BG met isolatie = 2x 70MM EPS 100-SE onder gehele vloer. periode begin september 2020

Betonvloer storten in garage

Wij willen in onze garage beton laten storten ivm isolatie en we willen er graag een PVC vloer overheen leggen uiteindelijk. De garage is 19 m2. Nu liggen er betontegels in die in zand liggen. Deze zullen we er zelf uithalen. Ik zou graag de prijs willen weten van een betonvloer zonder isolatie en eentje met isolatie. In de garage hoeft geen auto geparkeerd te worden.

Storten van 10cm dikke betonvloer

Een garage wordt omgebouwd tot trimsalon. Hierin moet een vloer van ongeveer 8 /10 cm dik gestort worden over vloerverwarming. De oppervlakte is 11 m2. Het is goed bereikbaar vanaf de weg.