Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer in stal storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer in stal storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer in stal storten

graag betonvloer in stal storten

Wij willen in een buitenstal een betonvloer storten. De bekisting is klaar met betonijzer. De vloer moet glad vlinderen en vloeistofdicht. Dit moet niet te glad zijn ivm vallen paarden De afmetingen: betonplaat van 8.62 x 5 x 0.20 storten en vlinderen, vloeistof dicht en niet te glad wand een paard mag er niet op uitglijden.

Betonvloer storten in stal

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer van 10 cm dik kan storten in een stal met de oppervlakte van zo'n 150m2. Het gaat dus om 15 m3 aan beton wat gestort moet worden.

Betonvloer voor stal storten

Graag laat ik een betonnen vloer storten voor een stal. De afmeting is 7.50 bij 20 meter. De vloer dient inclusief bekisting en wapening geplaatst te worden.

Betonvloer storten in paardenstal

Het gaat om het storten van circa 20 m2 betonnen vloer in 2 paardenboxen (1 stal). Er ligt nu alleen zand in. Graag zouden we een offerte ontvangen.

Betonvloer in stal storten en afvlinderen

Ik wil graag de oppervlakte (niet het gat beneden) waar de mest er vroeger doorheen ging, storten met beton/cement. Dit is ongeveer 2 maal 30 meter lang bij 2 meter breed en het moet maximaal 10 cm hoog worden (mijn inschatting is dat het 7 cm hoog moet worden). Graag eventueel een aparte prijsopgave voor afvlinderen (dit hoeft niet top netjes te zijn, als het veelal recht zal zijn). Zie een bijlage foto waar er houten balken en een isolatie plaat opliggen. Gelieve eerst alle offertes via mail zenden. Het hoeft allemaal niet perfect, het is voor dieren bestemd.

Betonvloer leggen

Het betreft het leggen van een betonvloer in een bestaande stal waar de bestaande vloer vooraf wordt verwijderd door de opdrachtgever. De oppervlakte is 30 m2 en de vloer dient inclusief vloerisolatie en vloerverwarming geplaatst te worden. De ruimte is voor de vakman goed bereikbaar.

Betonvloer egaliseren in een stal

Ik wil in de stal de vloer laten egaliseren. De ondergrond is reeds beton alleen erg oneffen, dit moet weer vlak gemaakt worden. De oppervlakte is +/- 70 m2.

Betonvloer in een oude schuur storten

Het betreft het storten van een betonvloer, gewapend, in een voormalige stal/schuur. Het gaat om ongeveer 120 m2 betonvloer storten in een oude stal/schuur. De vloer dient van bewapening te worden voorzien en minstens 15 cm dik te worden in verband met het plaatsen van een garage brug. Er staat een industriële vriezer in de stal die niet verwijderd kan worden en waar 10 jaar geleden al een vloer onder is gestort. De nieuwe vloer dient hier op aan gestort te worden. De afwerking van de vloer aan de ingang van de schuur dient een hoeklijn te hebben en de ingang van de schuur is 3 meter breed en 3 meter hoog. De hoogte in de schuur is ongeveer 3.5 meter tot de stalen dakconstructie. De afwerking vloer moet water en vet bestendig zijn. en dient gevlinderd te worden. Het liefst binnen een week/of kortere tijd weer belastbaar. Huidige situatie: Betonnen en stenen vloer, scheef en verzakt, deze kan worden verwijderd. Indien u ook een offerte voor verwijderen van de huidige vloer en afvoeren van het puin kunt maken, graag. Onder de vloer ligt zand, opvulling tot de gewenste hoogte graag opgeven als prijs per m3 zand,aantal m3 zand is nog onbekend.

Betonvloer voor en in de stal storten

In mijn schuilstal voor pony wil ik betonvloer laten storten en buiten de schuilstal ook (ong 15 a 20 cm dik afmetingen 3.5 x 3 en 3.5 x 2 mag niet glad zijn