Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer in de serre storten en vlinderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer in de serre storten en vlinderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer in de serre storten en vlinderen

Betonvloer in serre storten

Ik wil graag in mijn serre thuis een betonvloer. Deze vloer zou dan, als dit kan, buiten door moeten lopen voor 2 meter.De totale oppervlakte binnen is +/- 9 m2. Doorlopend buiten nog 6m2.

Vloer aanbouw serre egaliseren

Ik wil de vloer van de aanbouw laten egaliseren. Het vloeroppervlak is ongeveer 7 meter bij 3 meter. De betonvloer is gestort. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer storten waar serre op geplaatst wordt

Het storten van een betonvloer waar een serre op geplaatst wordt van aluminium met glazen schuifwanden. Afmetingen betonvloer 5,7 x 3,5 meter. 30 cm uitgraven. Locatie is toegankelijk.

Betonvloer in de serre storten en vlinderen

Er wordt een serre geplaatst eind september. Voor die tijd willen we de grond van 3.5 meter diep en 5.10 m breed voorzien hebben van beton. Zodat de serre daarop geplaatst kan worden en betegeld kan worden met huis tegels. De klus gaat echt alleen om: 3.5 m x 5.10 m voorzien van een betonnen vloer. Er hoeft niets weggehaald te worden. Achterom is een poort aanwezig, van ongeveer 1,5 meter breed.

Zandcement of betonvloer aanbrengen

Ik wil graag in mijn serre een betonnen of een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte bedraagt 12 m2. De huidige ondergrond zijn tegels met daaronder zand. Dit moet misschien eerst worden afgegraven om eerst een fundering te maken, maar hier wil ik ook advies voor. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is per achterom.

Betonnen vloer storten voor serre

We willen een betonvloer laten storten voor een serre welke de afmeting heeft van 5.40 meter breed x 3.50 meter diep en 15 cm dik. De vloer moet met bewapening zijn. De bewapening moet worden aangebracht in het deel van 3 meter breed en 3.50 diep. Het deel van 2.50 breed en 3. 5 diep is een bestaande vloer waar de nieuwe vloer aan verankerd moet worden. Tevens zal de nieuwe vloer over de oude plaat heen gestort moeten worden zodat deze weer volledig recht komt en in 1 stuk komt met de nieuw gevormde vloer. Zetten jullie ook heipalen, er zijn 2 stuks nodig, deze dienen geboord te worden, 1 door de bestaande vloer, 1 vrij te plaatsen.

Grindvloer verwijderen en betonvloer schoonmaken

Wij hebben een woning gekocht, waar wij graag half juli willen gaan wonen. Er zit in de aangebouwde serre van ongeveer 15 m² een grindvloer die wij willen laten verwijderen. Wij hebben de tegelvloer in de keuken van 11 m² en de hal van 6 m² verwijderd en daar is een dikke laag egalisatiemortel of lijm op de betonnen vloer achtergebleven. Ook die laag willen wij laten verwijderen, zodat de ondervloer geschikt is voor een nieuwe afwerking. Wij hopen dat er bedrijven zijn die hier op korte termijn tijd voor hebben, zodat we een beetje binnen ons toch wel strakke schema kunnen blijven. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor de verschillende onderdelen van deze klus.

Plavuizen in nieuwe serre leggen

In onze nieuwe serre willen wij graag plavuizen laten leggen, het gaat om een ruimte van 42.5 m2 en het halletje ernaartoe van 10 m2. De betonvloer is 2 weken geleden gestort en geëgaliseerd, er ligt geen vloerverwarming.

Vloer in een serre egaliseren

Ik heb in mijn serre een betonvloer van 8 m², waarop ik een parketvloer wil leggen. Er is wat hoogteverschil, daarom moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Betonvloer als fundering voor tuinhuis storten

Graag wil ik een prijs weten van storten vloer voor aanbouw serre op een tuinhuis. De afmeting is 5 m lengte en 2 m breedte. Hoeveel diepte is er nodig? 15 cm. Wat kost het? Vooralsnog puur indicatief. Bedankt. De bereikbaarheid met grote wagens is moeilijk.