Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer schilderen

Cement dekvloer of betonvloer storten

Onze woning is opnieuw gefundeerd. De werkvloer is volgende week af en dan kunnen de leidingen en vloerverwarming erin. Tevens willen we graag een beton-look vloer. We hebben de keuze uit een beton vloer of een cementdekvloer. Dit staat allemaal nog open en we staan open voor advies. We hebben ook iemand gehoord over twee componenten egaline en dit vervolgens schilderen in een kleur die we willen. De totale oppervlakte die gedaan zou moeten worden is 50 tot 60 m2.

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.

Betonvloer schilderen

Een flat van ongeveer 70 m² , waarvan ik over twee weken de sleutel krijg. de woonkamer, slaapkamers (2), keukentje en bijkeuken graag de vloeren geschilderd.

Betonvloer schilderen

In een nieuwbouw appartement wil ik de vloeren (90 m2) met betonverf geverfd hebben. Er moet eerst primer op, en daarna 2 lagen coating. Ik zoek een vakman die deze klus kan klaren.

Betonvloer schilderen

Ik heb een 100 m2 laminaatvloer die verwijderd moet worden om zo een betonvloer over te houden met vloerverwarming erin. Ik wil weten wat de beste mogelijkheid is voor het verven van de vloer. De vloer moet zichtbaar zijn in de woning.

Cementdekvloer storten garage

De vloer van onze garage is niet waterpas. Deze loopt in het midden in een kuil en is zo'n 4-5 cm verzakt. Omdat we de vloer willen voorzien van tegels, pvc of eventueel de betonvloer schilderen, willen we een mooie vlakke vloer. De vloer is ongeveer 18 m2.

Betonvloer schilderen op de zolder

Er moet een vloer van 100 m2 geverfd worden met betonvloer verf.

Betonvloer in showroom schilderen

Ik heb een betonvloer te schilderen op korte termijn. Vloer is helemaal vrij gemaakt en dient denk ik eerst geschuurd te worden. Vloeroppervlakte bedraagt 2 keer een oppervlakte van 150 m2.

Betonvloer schilderen

Betreft een vloer van 75 vierkante meter. Dit is een microcement gietvloer waar al een laklaag overheen zit. Het bedrijf dat dit bij mij heeft gedaan heeft het waarschijnlijk niet goed gedaan aangezien de laklaag los is gekomen op plekken waar mensen met een stoel hebben geschoven. Dus het kan zijn dat de huidige laklaag verwijderd dient te worden en of gekrast te worden, zodat de nieuwe laklaag hecht. De vloer dient opnieuw geschilderd te worden met een betonlook/licht-grijs verf en eventueel de bovengenoemde werkzaamheden. Graag ontvang ik een offerte.