Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer schilderen

Betonvloer schilderen

In een nieuwbouw appartement wil ik de vloeren (90 m2) met betonverf geverfd hebben. Er moet eerst primer op, en daarna 2 lagen coating. Ik zoek een vakman die deze klus kan klaren.

Betonvloer schilderen

Ik heb een 100 m2 laminaatvloer die verwijderd moet worden om zo een betonvloer over te houden met vloerverwarming erin. Ik wil weten wat de beste mogelijkheid is voor het verven van de vloer. De vloer moet zichtbaar zijn in de woning.

Cementdekvloer storten garage

De vloer van onze garage is niet waterpas. Deze loopt in het midden in een kuil en is zo'n 4-5 cm verzakt. Omdat we de vloer willen voorzien van tegels, pvc of eventueel de betonvloer schilderen, willen we een mooie vlakke vloer. De vloer is ongeveer 18 m2.

Betonvloer schilderen op de zolder

Er moet een vloer van 100 m2 geverfd worden met betonvloer verf.

Betonvloer in showroom schilderen

Ik heb een betonvloer te schilderen op korte termijn. Vloer is helemaal vrij gemaakt en dient denk ik eerst geschuurd te worden. Vloeroppervlakte bedraagt 2 keer een oppervlakte van 150 m2.

Betonvloer schilderen

Betreft een vloer van 75 vierkante meter. Dit is een microcement gietvloer waar al een laklaag overheen zit. Het bedrijf dat dit bij mij heeft gedaan heeft het waarschijnlijk niet goed gedaan aangezien de laklaag los is gekomen op plekken waar mensen met een stoel hebben geschoven. Dus het kan zijn dat de huidige laklaag verwijderd dient te worden en of gekrast te worden, zodat de nieuwe laklaag hecht. De vloer dient opnieuw geschilderd te worden met een betonlook/licht-grijs verf en eventueel de bovengenoemde werkzaamheden. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer laten schilderen

Wij willen graag de betonvloeren met vloerverwarming in ons net opgeleverde nieuwbouwhuis met betonverf laten verven. Ongeveer 50 m². Het is een tijdelijke oplossing tot er later dit jaar een houten vloer wordt gelegd.

Betonvloer egaliseren

Betonvloer egaliseren van 28 m2. Ik wil de vloer erna gaan schilderen, dus het moet sterk genoeg zijn om erop te lopen.

Betonvloer schilderen in een kantoorruimte

Met ons bedrijf gaan we per maart verhuizen. Op de vloer liggen momenteel tapijttegels, deze worden verwijderd en ik wil graag dat de betonvloer daaronder geschilderd wordt in een grijze tint. Het gaat om een kantoorruimte van 484 m2. Separaat zouden wij ook willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de tapijttegels en de lijmresten.

Betonvloer in de schuur egaliseren

18 m2 betonvloer in de schuur willen we mogelijk laten egaliseren, voordat we deze met betonverf schilderen. We willen graag weten hoe duur dit zou zijn.