Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer ophogen

Betonvloer ophogen

wil bestaande beton vloer in de schuur ophogen met 2 a 3 cm en het gaat om ongeveer 20 m2

Betonvloer ophogen

De vloer van mijn woonkamer en keuken moeten opgehoogd worden om straks een toplaag te hebben die even hoog is als de toplaag van mijn hal. Ik haal mijn 2 lagen parket eruit (bij elkaar 30 mm dik) en daarvoor komt een tegelvloer van 10 mm terug. Die zal in 4/5 mm lijm komen te liggen, Blijft over ongeveer 15 mm verschil dat eerst weggewerkt moet worden. Het gaat om 40 m2 bij elkaar. Er ligt ook vloerverwarming in.

Betonvloer vlak maken en ophogen

Ik heb een betonvloer van ca 24 m2 die geëgaliseerd en wat omhoog gebracht moet worden. Het gaat om een hoogte van ca 15-18mm zodat deze netjes aansluit bij de aangrenzende kamer en we de tegels rechtdoor kunnen leggen. Nette prijs is een snelle opdracht.

Betonvloer in schuurtje ophogen

De vloer in onze schuur ligt lager dan het terras en de aanliggende steeg. Hierdoor is de schuur al een keer ondergelopen. Graag willen wij de betonnen vloer van de schuur laten ophogen zodat deze boven het niveau van het terras en de steeg komt. Het betreft een bakstenen schuur van 2.8 bij 2.3 meter groot. De vloer moet ongeveer 17 centimeter opgehoogd worden.

Betonvloer ophogen

Begane grond van 60 m2 moet worden opgehoogd met 3 cm beton.

Fermacell vloer plaatsen

Een nieuwe Fermacell vloer met isolatielaag plaatsen op een oude betonvloer. De afmeting is circa 130 m2. Eerst gedeeltelijk uitvlakken en ophogen. Zie bijgevoegd document. Graag een offerte voor het leveren en aanbrengen van de vloer, onderdelen separaat vermelden graag.

Betonvloer ophogen

Bestaande betonvloer van berging in tuin 5cm opstorten niet geïsoleerd en ongewapend. Het betreft de vloer van een houten berging, 16 m2, rondom op gemetselde plint van 20 cm hoogte. Tuin goed bereikbaar via zijpad.

Betonvloeren egaliseren

Op de eerste verdieping van onze tussenwoning ligt een betonvloer die op alle drie de kamers erg scheef is. Graag zouden we dat willen egaliseren op zeer korte termijn. Het liefst deze week nog. Afmetingen kamers: kamer 1: 3.37m x 3.54m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 2cm. kamer 2: 4.05m x 3.54m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 3cm. kamer 3: 2.20m x 3.00m - geschat hoogteverschil (gemiddeld): 4cm. Daarnaast mogelijk de overloop ophogen, maar misschien is dat niet nodig? De oude vloerbedekking is verwijderd en eventuele lijmresten zijn ook zoveel mogelijk verwijderd. Volgende week maandag (13 dec. 2010) komt de stukadoor langs om de plafonds en muren van stucwerk te voorzien, dus wij zouden graag willen dat de vloeren dan geëgaliseerd zijn (en hij erop kan lopen).