Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer inloopdouche? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer inloopdouche. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer inloopdouche

Betonvloer inloopdouche

Betonvloer in de inloopdouche, oppervlak is 89 x 89 cm. Ondergrond is nu met grote tegels, als het kan wil het daaroverheen laten plaatsen. Het moet wel aflopen naar het doucheputje.

Betonvloertje storten

Ik wilde graag een betonvloer laten storten in mijn badkamer in verband met de renovatie. De badkamer is 6 m2 het is de bedoeling dat er een inloopdouche komt in plaats van een bad. Er komt alleen een glazen scherm voor de douche die 90 bij 120 cm is.

Vloer storten en afsmeren in badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer zoeken we iemand die een betonvloer kan storten, en deze kan afsmeren met afschot voor een inloopdouche. Ook eventueel de badkamervloer kan tegelen. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar is een optie. De tegels zelf heb ik al, dit zijn hexagon tegels (ong. 16 bij 12 cm). Rond 27 juli is het loodgieterswerk afgerond, daarna zou de vloer gedaan kunnen worden. Materiaal zouden wij kunnen verzorgen. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het liefst nog voor 14 augustus, maar ik begrijp dat het druk is dus ik hoor graag wanneer u ruimte heeft.

Betonvloer in de badkamer storten

In verband met het bouwen van een badkamer wil ik de vloer verhoogd hebben. Het gaat om een vloer van ongeveer 11 vierkante meter. De vloer moet ongeveer 7 centimeter omhoog. Tevens is er een inloopdouche waarbij er een afschot moet komen.

16,3 m2 lichtgewicht beton

16.3 m2 lichtgewicht betonvloer op lewisplaten (reeds voorzien van vloerverwarming). Afmetingen: 5.10m * 3.20m. Ruimte wordt de badkamer op 1e etage. Eventueel via dakkapel en grote ramen bereikbaar. Vloer moet glad afgewerkt zijn en tegelklaar (tegelmaat 600*300). Ongeveer 1 m2 onder afschot voor inloopdouche. Op de Lewisplaat ligt 6 mm bewapeningsgaas voorzien van de vloerverwarming (20mm diameter). Bovenop de vloerverwarming 25 mm lichtgewicht beton, in de inloopdouche iets minder, in verband met het afschot.

Op een houten badkamervloer willen we ...

Op een houten badkamervloer willen we een betonvloer laten gieten m.b.v. Lewis-platen. Er komt een inloopdouche in, dus er moet afschot verwerkt worden in de vloer. Wat kost enkel de vloer leggen en wat is de meerprijs om deze ook te laten teg elen?