Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer in garage storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer in garage storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer in garage storten

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil een betonvloer storten en vlinderen en glad afwerken in een garage van ongeveer 10 cm dikte met een oppervlak van 42 m2 .

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

Betonvloer storten voor een garage

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en storten van een betonnen vloer inclusief wapeningsstaal. Hierna dient de vloer glad getrokken te worden en gevlinderd. De oppervlakte is 140 m2.

Betonvloer egaliseren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten egaliseren van mijn betonvloer in de garage van 36 vierkante meter. Na de egalisering willen wij betonverf op de vloer aanbrengen.

Vloeren in woningen egaliseren

We zouden graag een aantal vloeren van onze nieuwe woningen egaliseren. Het betreft in totaal 3 ruimtes. Ruimte 1: Hal, bestaande tegelvloer en deel houtenfunderingsvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 6 m2. Ruimte 2: Keuken, bestaande tegelvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ruimte 3: Garage. Bestaande betonvloer, vloer moet vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens een definitieve vloer aan te kunnen aanbrengen. Het betreft een dikte variërend tussen 3-5 cm. Oppervlakte is ongeveer 22 m2. We zien graag een passende offerte te gemoed.

Betonvloer storten en monolitisch afwerken

Ik wil een betonvloer storten in de garage. Deze moet monolitisch afgewerkt worden en is ongeveer 15 m2.

Leggen van een grindvloer

Ik wil dat er een grindvloer met sealinglaag in mijn garage wordt gelegd, dit moet op de huidige betonvloer van 20 m2.

Betonvloer in een garage storten

Ik wil in mijn garage van 7 x 3 meter graag een betonvloer laten storten van 8 tot 10 cm dik. Ik heb zelf de betontegels eruit gehaald en zal isolatiemateriaal en wapening gaan aanbrengen op het zand dat er ligt. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Betonvloer slopen in een garage

Wij zijn een vrijstaande woning met aangebouwde garage 'levensloopbestendig' aan het verbouwen. Als de woning klaar is, willen wij in de garage een slaapkamer gaan maken. We willen er vooraf de huidige betonnen vloer uit laten slopen. Die vloer is 3 x 6,5 meter en 15 tot 20 cm dik. Het is onbekend of er wapening in zit. Ik ontvang voor het slopen en afvoeren daarvan graag uw offerte. Er is geen haast met de klus. Ik wil graag het eerste contact per mail.

Betonvloer storten

Ik wil in een deel van de garage een betonvloer laten of zelf storten. De oppervlakte van 10 m2 en 10 a 15 cm diep.

Partners

Partners van Casius