Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer in garage storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer in garage storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer in garage storten

Betonnen garagevloer herstellen

De betonvloer in onze garage moet eerst gerepareerd worden en vervolgens geschilderd met een stroeve betonverf. Oppervlak circa 18 m2.

Betonvloer in schuur storten en vlinderen

Ik wil graag een geïsoleerde egale betonvloer in mijn garage van circa 22 m2. Er ligt nu nog geel zand in de garage. In principe zou er morgen al gestart kunnen worden. Vloer wil ik ook laten vlinderen.

Betonvloer op de garagevloer aanbrengen

Wij willen graag in onze dubbele garage van ongeveer 36 m2 een betonvloer laten storten. Op dit moment ligt er een stoeptegelvloer op wit zand. Wij hebben gekeken op verschillende plekken in de garage en de diepte tot aan de klei is overal ongeveer 1,1 tot 1,2 meter. Het is een halfsteens garage. Er zit geen kruipruimte o.i.d. onder dus indien nodig moet er ook een juiste drager gecreëerd worden voor de betonnen vloer. Wij zoeken iemand die dit van begin tot eind voor ons in orde kan maken.

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil een betonvloer storten en vlinderen en glad afwerken in een garage van ongeveer 10 cm dikte met een oppervlak van 42 m2 .

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

Betonvloer storten voor een garage

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en storten van een betonnen vloer inclusief wapeningsstaal. Hierna dient de vloer glad getrokken te worden en gevlinderd. De oppervlakte is 140 m2.

Betonvloer egaliseren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten egaliseren van mijn betonvloer in de garage van 36 vierkante meter. Na de egalisering willen wij betonverf op de vloer aanbrengen.

Vloeren in woningen egaliseren

We zouden graag een aantal vloeren van onze nieuwe woningen egaliseren. Het betreft in totaal 3 ruimtes. Ruimte 1: Hal, bestaande tegelvloer en deel houtenfunderingsvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 6 m2. Ruimte 2: Keuken, bestaande tegelvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ruimte 3: Garage. Bestaande betonvloer, vloer moet vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens een definitieve vloer aan te kunnen aanbrengen. Het betreft een dikte variërend tussen 3-5 cm. Oppervlakte is ongeveer 22 m2. We zien graag een passende offerte te gemoed.

Betonvloer storten en monolitisch afwerken

Ik wil een betonvloer storten in de garage. Deze moet monolitisch afgewerkt worden en is ongeveer 15 m2.

Leggen van een grindvloer

Ik wil dat er een grindvloer met sealinglaag in mijn garage wordt gelegd, dit moet op de huidige betonvloer van 20 m2.

Partners

Partners van Casius