Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een betonvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een betonvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een betonvloer egaliseren

Een betonvloer egaliseren

Gaat om betonvloer op zolder egaliseren van 35 - 40 m2.

Egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het egaliseren van onze woning in Nijkerk. Het gaat om 76 vierkante meter, waarvan de woonkamer 40 vierkante meter is. Deze vloer ligt het hoogst en loopt af vanaf het begin van de aanbouw naar de buitenmuur. De aanbouw is 20 vierkante meter en ligt dus het laagst. Het gaat hier (in de aanbouw) om meer dan 2 mm. Mogelijk is het nodig om langs te komen om hier een juiste inschatting van te maken? Of kunnen jullie dit online? De tegels zijn er al uitgesloopt. Nu is het nog een betonvloer

Egaliseren betonvloer (27m2)

Wij vragen graag een offerte aan voor het egaliseren van onze huidige betonvloer waar ong. 3 cm. hoogte verschil in zit. Het gaat om 27 m2. met vriendelijke groet, Irma ** Aanvraag al eerder gedaan waarop geeneen Casius Partner reageerde. Nogmaals onder de aandacht brengen**

Vloer egaliseren

Wij willen graag een offerte aanvragen om de begane grond (woonkamer, keuken en gang) te egaliseren. Het betreft een betonvloer van 50 m2.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In de woonkamer/keuken/hal zijn tegels weggehakt, maar hier zijn lijmresten van achtergebleven. 20 mei wordt er vloerverwarming in het huis gelegd, hiervoor moet de vloer redelijk vlak zijn. Zie foto's voor de status van de vloer. Nu zou ik graag de vloer laten opschuren ofwel laten egaliseren en ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor. Ik zie graag offertes hiervoor, bedankt alvast!

Egaliseren garagevloer (beton)

Egaliseren van betonvloer garage, oppervlakte ca. 20m2. En afwerken met coating.

Vloer egaliseren berging

Graag zou ik een offerte willen voor het egaliseren van de vloer in de aangebouwde berging in ons huis. De ondergrond betreft een betonvloer en de maten in meters zijn 5,6 x 2,5. Vriendelijke groet.

Betonvloer storten met betonijzer en egaliseren

Ik zou graag een (beton)vloer laten storten voor een studio, inclusief egaliseren (hoeft dan niet gevlinderd te worden)? van 10 x 7 meter en 10-12 cm dik. Het komt op zand/plastic en ik vermoed dat een betonijzer erin moet. Bereikbaarheid vanaf auto tot stortplaats: rond de 15-20 meter.

Egaliseren woonkamer en hal

Wij willen graag de woonkamer en hal egaliseren, circa 40 m². het betreft een betonvloer. Er heeft een gelijmde parketvloer opgezeten en er zijn dus lijmresten aanwezig. Vorige week is er vloerverwarming ingefreesd en deze is ook dichtgesmeerd. Een dunne egalisatielaag is daarom (naar mijn mening) voldoende.

Egaliseren oude betonvloer

Woonkamer heeft betonvloer waar ongeveer 3 cm hoogte verschil inzit. Vloer is ongeveer 3.56- 7.70.

Partners

Partners van Casius