Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer egaliseren met egalisatiemortel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer egaliseren met egalisatiemortel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer egaliseren met egalisatiemortel

Betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen

Beste, Wij krijgen eind mei de sleutels, ik wil graag alvast oriënteren op de prijzen. Wij willen 132 m2 laten egaliseren. De vloer is beton en verwacht dat deze niet heel grof is en geen gaten heeft. De gehele vloer moet klaargemaakt worden zodat er pvc op geplakt kan worden. Wij willen 45 m2 vissengraat pvc door jullie laten leggen incl lijm. Wij kopen zelf het pvc. Dus graag alleen offerte voor het egaliseren van 132 m2 en plakken van 45 m2 vissengraat vloer. Ik hoor graag van u!

Betonvloer egaliseren

Ik wil een huidige betonvloer van een aanbouw laten egaliseren. Het betreft ongeveer 75 m2 waarvan ongeveer 15 m2 zelf gestort is. Ee weten nog niet wat we er overheen doen maar dat het op dit moment niet gelijk is is zeker.

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.

Betonvloer egaliseren

ik wil een betonnen vloer van ongeveer 70 m2 laten egaliseren en ik benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering betonvloer in bestaande loods realiseren

Gaat om bestaande loods met vloeroppervlak van 24,3 x 11,4 meter. Er liggen nu bakstenen maar die ga ik verwijderen en de ondergrond ga ik egaliseren. Mijn aanvraag betreft het aanbrengen van bekisting en bewapening zodat daarna beton gestort kan worden (18 cm ga ik vanuit). Graag hiervoor offerte. Als jullie ook het storten van het beton kunnen verzorgen dan graag daarvoor ook een (aparte) offerte. Ik twijfel of de bekisting nodig is. Ik woon er nog niet en ik heb er eigenlijk niet heel goed op gelet hoe de situatie er echt aan toe is. Maar mogelijk zijn de wanden sterk genoeg en kan daar beton tegenaan gestort worden en hoeft er alleen bij de deur bekisting aangebracht te worden. Rond eind februari, begin maart zou ik graag willen starten. Graag hoor ik wat er mogelijk is en wat de kosten zouden zijn.

Lijmresten betonvloer verwijderen en egaliseren

In onze garage (onder het huis) ligt een verlijmde vloerbedekking. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de verlijmde vloerbedekking inclusief de lijmresten en het egaliseren van de betonvloer zodat er een gladde vloer ontstaat. Garage bestaat uit 2 delen van in totaal ongeveer 50 tot 55 m2

Bestaande betonvloer egaliseren

Ik wil een bestaande rechthoekige betonvloer in een recreatiehuisje laten egaliseren (ca. 20 m2). In de betonvloer zitten een paar delletjes in en die moeten eruit gehaald worden. De vloer moet dus geheel vlak gemaakt worden.

Betonvloer egaliseren, impregneren en verven

Ik wil graag mijn bestaande betonvloer egaliseren, impregneren en verven waaronder zich vloerverwarming bevind in een huurwoning. Het is ongeveer 50 m2. En ook graag de prijs van een kurken vloer ter vergelijking. Plaatsing graag eerste week december 2019.

Vloeren egaliseren (meeste betonvloer)

Wij willen graag vloeren laten egaliseren tegen een zo goedkoop mogelijk tarief (d.w.z. liefst onder de 10 euro per m2 i.v.m. beperkt budget). Bij twee ruimtes zijn/worden de tegels door ons weg gebikt. Die vloeren zijn nu niet egaal, ik vermoed dat het tegellijm is wat er nu nog op zit. Twee andere ruimtes lijken al redelijk egaal, mijn vraag is om daarbij meegekeken kan worden of egaliseren daar nog nodig is (één van die ruimtes komen ook tegels, andere komt houtvloer). Ik schat in dat het om ongeveer 40 m2 gaat.

Vloer egaliseren

In onze woonkamer betonvloer laten egaliseren met een oppervlakte van 9 bij 3,3 meter. Het is een oud huis, het is de bedoeling dat de vloer waterpas wordt gemaakt. In augustus.

Partners

Partners van Casius