Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer egaliseren

Betonvloer egaliseren

15 m2 keukenvloertegels hebben we verwijdert en de onderliggende cementvloer. De betonvloer hieronder is slechter dan wij gedacht hadden. Erg ongelijk, met veel kuilen. We zien het niet zitten dit zelf te egaliseren. Graag offerte

Betonvloer egaliseren

Er zijn 90 m2 aan tegels weggehaald maar de lijm is blijven zitten. Dus deze moet weggehaald worden zodat de vloer weer vlak is. Hierop moet ik neolith 6 mm verlijmen dus moet het vlak wezen.

Egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren

Ik wil een egaline laag van 10 mm aanbrengen op de betonvloer. Het oppervlak is 50 m2.

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van een betonvloer van 10 m2. De vloer heeft een gootje waar een knieschot in heeft waardoor de vloer ongelijk is. De werkplek is goed bereikbaar.

Egaliseren van een betonvloer

Het egaliseren van een betonvloer van 38 m2 in een woonkamer op de begane grond.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmlaag worden verwijderd. De vloerbedekking hebben we zelf al weggehaald. Die heeft er circa 20 jaar gelegen, en de lijm ziet er uit als een geelachtige kit. I.v.m. de opleverdatum moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Betonvloer opvullen en egaliseren

In de hal is een tegelvloer verwijderd om er laminaat te kunnen gaan leggen, echter de betonvloer is hier en daar beschadigd, gaten tot 1-2 cm diep, en dient eerst bijgewerkt te worden en daarna geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 6,5 m2.

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van 80 m2 betonvloer

Egaliseren van een keldervloer

Ik wil dat de keldervloer in mijn woning wordt geëgaliseerd. Hij is makkelijk te bereiken. Er ligt nu een ruwe betonvloer van ongeveer 150 m2. De vloer moet 5 mm dik worden en dunner als het kan, zolang deze maar egaal is.

Betonvloer egaliseren

Voordat ik laminaat kan leggen moet de huidige betonvloer van 54 m² eerst geëgaliseerd worden. Ik ben op zoek naar een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Graag ontvang ik vooraf uw prijsopgave.