Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonvloer egaliseren

Vloer van kelder egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer maar deze is niet mooi glad afgewerkt (ruw er steken kiezels uit ed) en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het ook mogelijk wordt een kast neer te zetten die dan netjes recht staat. Het gaat maar om een klein oppervlak van ca. 5 m2. Goed bereikbaar. Ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld. We denken dat er een zand-cementvloer op moet komen, want met egaline redt je het niet. Voor de deur is goed te parkeren. Wij kunnen de parkeerkosten betalen.

Zand cement vloer egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer, maar deze is niet mooi glad afgewerkt en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het gaat maar om een klein oppervlak van ongeveer 5 m2. Goed bereikbaar. Deze ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld.

Tegel- en betonvloer egaliseren

70 m2 tegelvloer en 30 m2 betonvloer egaliseren. Tussen de tegelvloer en het beton zit 0.5 cm hoogteverschil. In het woongedeelte ligt een tegelvloer. In de slaapkamers is nu beton. Later komt er een laminaatvloer op. Uitvoering: april 2018. Graag uw prijsopgave.

Ongelijke vloer egaliseren

Ongelijke betonvloer egaliseren. 30 m2.

Betonvloer egaliseren

Ik wil graan mijn betonvloer laten egaliseren in mijn leegstaande flatappartement op de eerste verdieping. Het betreft de hal en de keuken voor totaal 17,4 vierkante meter.

Betonvloer egaliseren

55 m2 betonvloer egaliseren

Betonvloer egaliseren

Ik wil het egaliseren van een betonvloer in de bijkeuken realiseren. Deze is verzakt en hierdoor is een scheur in de vloer ontstaan. Graag zo dun mogelijk egaliseren. Afmetingen: 205 x 230 cm.

Betonvloer egaliseren voor het leggen van parket

Ik zoek een vakman die op korte termijn tijd heeft voor het egaliseren van een betonvloer van 65 m². Dit blijkt onverwachts toch nodig te zijn voordat er parket gelegd kan gaan worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van 38 m2 betonvloer op de eerste verdieping van een woonhuis. Zodat wij er daarna een PVC vloer op kunnen leggen.

Garagevloer egaliseren

Het gaat om ongeveer 100-110 m2 garagevloer. Het is een wat oudere betonvloer met wat beschadigingen. Ik zou er graag een strakke vloer, egaline?, van maken.