Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonplaat storten en vlinderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonplaat storten en vlinderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonplaat storten en vlinderen

graag betonvloer in stal storten

Wij willen in een buitenstal een betonvloer storten. De bekisting is klaar met betonijzer. De vloer moet glad vlinderen en vloeistofdicht. Dit moet niet te glad zijn ivm vallen paarden De afmetingen: betonplaat van 8.62 x 5 x 0.20 storten en vlinderen, vloeistof dicht en niet te glad wand een paard mag er niet op uitglijden.

Betonplaat storten en vlinderen

Graag zouden wij onze terrasvloer van gestort beton hebben en dit laten vlinderen. Het terras is circa 30 m2. Er ligt al beton uit de bouw, dit is onderheid. Er zal nog ongeveer 15 cm op gestort moeten worden. Daarnaast willen we dit ook bij onze voordeur. Daarvoor geldt dat het om 3 m2 gaat, en circa 4 cm opgehoogd moet worden. Het is uitstekend bereikbaar.

Fundering of betonplaat storten voor schuur

Graag zouden wij voor onze toekomstig schuurtje een betonplaat willen laten aanleggen als harde bodem. Inclusief vriesrand en bewapening. Het gaat om een stuk van 6 meter breed en 8 meter lang. Het betreft een houtskelet bouw schuur in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning.

Betonplaat storten voor een jacuzzi

Ik wil een gewapende vloer storten voor het plaatsen van een jacuzzi. De grond bestaat uit veengrond. De afmeting is circa 300 x 280 cm. De vloer moet 13 cm dik worden.

Betonplaat storten voor jacuzzi

Betonplaat storten voor jacuzzi, afmeting 3.50 x 3.50 meter. Waarschijnlijk 15 cm dik worden. Komt in grasveld naast woning. Gras moet worden uitgegraven en afgevoerd.

Betonplaat storten

Er moet een betonplaat gestort worden van 6 bij 3,50 meter en 20 cm dik. De voorbereidingen zijn al getroffen zoals uitgraven, bekisting enz. enz. Het gaat dus alleen om het storten. De betonwagen kan helaas niet bij het werk komen en zal ongeveer 20 meter verpompt moeten worden. Het adres waar het moet gebeuren is in Doorn. Het betreft een garage. Graag ontvang ik een offerte/prijs voor deze klus.