Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonplaat voor schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonplaat voor schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonplaat voor schuur

Betonplaat voor schuur

ik wil een betonplaat laten storten, 10cm dik met wapening 8mm, bekisting moet ook worden aangebracht ter plaatse het geheel wordt gestort op de bestaande trottoirtegels in de achtertuin, beton zal met betonpomp naar achter moeten worden gespoten. in het beton moeten 8 schroefdraadeinden komen om daar 8 douglaspalen [ 3 meter hoog ] op te draaien. op de bovenkant van de palen komt een horizontale balk die de palen met elkaar verbindt. balk is 75x200 meter. alle materiaal en werk meerekenen graag. Verdere afwerking voer ik zelf uit

Fundering of betonplaat storten voor schuur

Graag zouden wij voor onze toekomstig schuurtje een betonplaat willen laten aanleggen als harde bodem. Inclusief vriesrand en bewapening. Het gaat om een stuk van 6 meter breed en 8 meter lang. Het betreft een houtskelet bouw schuur in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning.

Cementdekvloer leggen

Het leggen van een cementdekvloer van 4.50 x 7.50 x 5 cm dik in de schuur. Nu ligt er betonplaat.