Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer ten behoeve van een schuur storten

Egaliseren vloerverwarming 26m2

Op zolder hebben we reeds de materialen aangeschaft om een vloerverwarming aan te leggen. Dit zal op een betonnen vloer op krimpnetten komen te liggen. Om dit weer op te vullen met egaline van ongeveer 20 mm. De buizen zijn 16 mm. Wat zou deze laatste stap ongeveer kosten?

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming

We willen onze betonnen zoldervloer van ca 10m2 voorzien van een PVC (klik)vloer, hiervoor dient de ondergrond strak en egaal te zijn. Dit is nu niet het geval, de vloer dient 2 cm opgehoogd en egaal gemaakt te worden. Wij hebben op zolder geen verwarming en willen nu ook omdat de vloer opgehoogd moet worden hier meteen een elektrische vloerverwarming in mee te nemen. In deze vloer zit nog een rechthoekig gat van een oude vlizotrap welke nu afgedekt is met een houten plaat. Is het mogelijk om voor deze klus een prijsindicatie aan te geven?

Woonkamer, hal, 2 slaapkamers

Wij hebben laminaat en ondervloer gekocht en willen dit laten leggen in de woonkamer, hal, en 2 slaapkamers. Het gaat om in totaal 60 m2. De plinten hebben wij niet. Het is in een appartement wat op de 1e verdieping ligt. Er is een betonnen vloer.

Kliklaminaat met ondervloer leggen op 2 zolderruimtes (betonvloeren)

Zolder heeft een betonnen vloer van circa 31 m2 verdeeld over 2 ruimtes. Graag in beide ruimtes kliklaminaat leveren en leggen (inclusief ondervloer).

Het realiseren van een zandcement-gevlinderde vloer

Op 1e etage op de huidige betonnen ruwe vloer een zandcement-gevlinderde vloer aanbrengen. Afmeting circa 5 x 6 meter dus zo'n 30 m2. Hij zou ongeveer 7cm dik worden.

Prijsopgave voor het storten van 2 (schuur)vloeren

We gaan zelf de oude schuur platgooien. In Augustus 2020 komt onze nieuwe kapschuur met terras. Deze heeft een afmeting van 6,50 meter x 3,50 meter. Daarom willen wij voor Augustus 2020 een betonnen of cementen vloer laten storten van 6,50 meter x 3,50 meter. De huidige schuur heeft een betonnen vloer, daar kan een dunne laag overheen gestort worden. (zie foto oude schuur) Nieuwe vloer moet over de hele breedte van de tuin (6,50 meter). Ook regelen wij de nieuwe schuurvloer van de buren. Bij de buren moet een vloer gestort worden van 3,00 meter x 4,00 meter.

Vloer en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die in een nieuwbouwwoning 120 m2 aan laminaat kan leggen op een betonnen ondergrond. Het laminaat is al aanwezig. Dit betreft 3 verdiepingen. Daarnaast graag hoge plinten plaatsen.

Betonnen vloer

Ik heb een houten vloer met houten balken ruimte ongeveer 35 cm ik wil graag alles er uit en een betonnen vloer er in. En dat ik koude stroom meer heb Mijn woonkamer is 6 meter lang, 4 meter breed.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Partners

Partners van Casius