Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer storten voor serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer storten voor serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer storten voor serre

Houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (ca 26 m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. De keuken en hal zijn al van beton dus daar moet alleen vloerverwarming in gevreesd worden. Dit gaat om ongeveer 13 m2 extra. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Betonnen vloer veranda + carport

Graag een prijsvoorstel voor het storten van een betonnen vloer met een gladde afwerking voor een veranda + carport achter het huis. formaat 400cm x ca. 870cm met daaraan vast 150cm x 300 cm? (zie bijgesloten rekening (het donkergrijze vlak) ik kan er zelf voor zorgen dat het op de juiste wijze is afgegraven en een bekisting rondom heeft (volgens jullie specificaties). beton en bewapening zou ik graag meegenomen zien in de offerte.

Granito vloer

Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen voor het leggen van een granito vloer met rand in mijn hal. Oppervlakte is 11m2 (1,1x10). De betonnen ondervloer stort ik zelf.

Vloer met ongeveer 10 cm ophogen

Ik wil graag de betonnen vloer ophogen naar de hoogte van de rest van de woning. De vloer is ongeveer 8 x 3 meter en zou ongeveer 10 cm opgehoogd moeten worden. De vloer moet zo vlak mogelijk, later leggen we er tegels overheen.

Betonnen stalvloer over bestaande vloer storten

Wij willen een betonvloer laten storten over bestaande vloer en roostervloer ten behoeve van een potstal. Daarna een voergang maken die ongeveer 10 cm hoger ligt dan de vloer. vloer is ongeveer 170 m2 x +-10 cm. De vloergang is ong 90 m2 x +-10cm.

Gat naar kruipruimte in betonnen vloer maken

Ik wil graag in mijn trapkast een gat laten zagen waardoor ik in de kruipruimte kan komen van mijn huis. Er is een luik maar die is midden in de gang met laminaat er overheen.

Betonnen garage vloer vernieuwen

Het gaat hier om het verwijderen en afvoeren van de garage betonvloer van ongeveer 3 x 6 m. De vloer is ongeveer 10 tot 15 cm dik. En het storten en afwerken van een nieuwe betonvloer en afwerken met betoncoating.

Renovatievloer laten plaatsen

Het gaat om het demonteren en verwijderen van de oude houten vloer en balkenlaag in de woonkamer. Eroverheen ligt 23 cm grenen houten latten en daarover een lemen vloer met een laag siergrind. Dan gaat het om het plaatsen van een PS betonnen broodjes vloer met isolatie (RC waarde 5). Met een betonnen deklaag en eventueel 5 cm zand/cementvloer als afwerking. Ruimte is 7 meter lang en 4 meter breed. Graag einde van het jaar beginnen.

Visgraatparketvloer leggen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning een visgraatparketvloer op begane grond, circa 50 m2, en wij zijn ons aan het oriënteren naar de kosten. Het gaat om een verdieping. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is over ongeveer 1,5 jaar klaar.

Granieten vloeren laten verwijderen

Onze keuken heeft een granieten of betonnen vloer, met daarop nog tegels. Ik wil 3 m2 laten verwijderen (het deel waar het keukenblok op staat moet blijven). In de hal hebben we een soortgelijke vloer van 8 m2. Die willen we ook laten verwijderen. Ik ben benieuwd naar de kosten, de ingeschatte duur van de klus en op welke termijn die uitgevoerd kan worden.

Partners

Partners van Casius