Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer in woonkamer en badkamer leggen

Garagevloer beton storten of egaliseren

Wij willen in de garage een betonnen vloer. De garage is 6,56 m lang en 2,9 m breed. Er liggen nu stoeptegels in, deze liggen niet gelijk. Dit willen we graag verhelpen met een niet te dure oplossing.

Egaliseren van betonnen vloer op begane grond

Betonnen vloer egaliseren waar tegels op hebben gelegen met tegellijmresten. Betreft woonkamer, keuken, gang, toilet, eetkamer en bijkeuken. Totaal ca. 85m2.

Terracota vloer in keuken

We willen graag een terracotta vloer in de keuken laten leggen van tegels van ongeveer 30 bij 30 cm. De keuken is ongeveer 3,5m bij 3,5m, de betonnen ondergrond is vrij ruw en niet erg egaal. Er is geen grote afwijking naar een bepaalde kant, het is gewoon erg rustiek. Vloer graag egaliseren alvorens de nieuwe vloer gelegd wordt.

Het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan

Ik zoek een specialist in het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan. Het betreft 75 m2 met een betonnen ondergrond. De woning is uit 2000. Na het egaliseren komt er klik PVC op de vloer te liggen. Het is allemaal gelijkvloers. Eventueel kan ik de tegelvloer zelf verwijderen.

Dichtsmeren van sleuven en egaliseren van een betonnen vloer

Er wordt een vloerverwarming aangelegd in cementdekvloer. Deze sleuven moeten worden dicht gesmeerd met een mortel (geen tegellijm) en eventueel hierna egaliseren. Gaat om oppervlakte van 50 m2.

Eiken vloer leggen

Ik zoek een vakman om een eiken houtenvloer te leggen van plus minus 18 m2. Het kan worden gelijmd op de betonnen vloer.

Egaliseren vloer van huis

Wij willen ongeveer (iets minder dan) 30 m² betonnen vloer laten egaliseren.

Vervangen en aanbrengen van 350 m2 betonvloer

Ik wil de oude betonnen vloer van de auto garage vervangen voor een geïsoleerde betonnen vloer. Het gaat om circa 350 m2.

Vloer tegels plakken

Wij hebben keramische tegels besteld en willen deze laten leggen in onze (50m² grote) huiskamer op de begane grond. De lijm hebben wij niet zelf. Momenteel is het een betonnen ondergrond, waar niets meer aan gedaan hoeft te worden voordat de tegels gelegd worden.

Het 5cm opdikken van de 14,5m² betonnen vloer in onze bijkeuken

Ik wil mijn betonnen vloer in de bijkeuken met 5cm opgedikt hebben, zodat ik daarna zelf pvc erop kan leggen.0 De vloer is 14,5m² in totaal.

Partners

Partners van Casius