Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer egaliseren

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

In een bestaand woonhuis een nieuwe betonnen vloer storten en later een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte van vloeren benedenverdieping ongeveer 52m

Laminaat + ondervloer leggen en plinten

Beste heer of mevrouw, Hierbij vraag ik graag een offerte aan voor het leggen van een vochtwerende ondervloer (van die harmonicadingen) en een laminaatvloer van 33 vierkante meter. En het leggen van 36 strekkende meters plakplint. Het gaat om de ruimte op de plattegrond links en rechts. De huidige vloer is een kale betonnen vloer, deze hoeft niet geëgaliseerd te worden. Graag zou ik rond 20/21 april dit jaar willen beginnen. Is er iemand die dan beschikbaar is? Hartelijke groet.

Gietvloer +- 250 m2

Het gaat om ongeveer 250 m2 gietvloer. Op dit moment ligt er een vloerverwarming in, daaronder een betonnen vloer. Als het goed is moet er een nieuwe gietvloer komen. Ik laat graag een vakman langskomen om de situatie in te schatten.

glad afwerken betonnen buitenvloer

Bestaande binnenplaats (15-16 m2) van beton met afwateringsgoot van een toplaag voorzien voor een gladde afwerking Er is al afschot en de afwatering werkt prima, is alleen niet mooi, willen gladde vloer die wij uiteindelijk kunnen voorzien van betonverf met een korrel.

Een betonnen vloer storten in een schuur

Ik zoek een vakman die beton kan komen storten in een schuur om een vloer te realiseren. Wij willen onze schuur 120 m2 laten voorzien van een strakke betonnen vloer op de betonnen funderingsvloer en de reeds aangebrachte isolatieplaten, folie, kantschuim en vloerverwarming op stalen netten. De benodigde dikte is ongeveer 10 cm, er is dus 12 m3 beton nodig. Deze moet gevlinderd worden.

Opname ter plekke voor egaliseren vloer

In flatgebouw, graag een specialist die mij een offerte kan overleggen ten behoeve van het egaliseren van de bestaande betonnen vloer (totaal 75 m2). Door het appartement heen verschillende vloerhoogtes. Uiteindelijk dient er een (zwevende) grenen vloer te worden gemonteerd waarbij een gelijke (vlakke) ondervloer gewenst is. In verschillende vertrekken teveel verschillende hoogtes, vandaar iemand gewenst die hiermee vertrouwd is en een deskundig advies kan uitbrengen.

Egaliseren van betonnen garagevloer

Ik wil mijn vloer (15 m2) egaliseren zodat ik het kan betegelen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

Keramisch parketvloer realiseren

Wij krijgen 3 juni de sleutel van ons nieuwe huis, wij zouden graag hier een keramisch parket vloer in willen laten leggen. Het gaat om 50 m2, hal, woonkamer, keuken, bijkeuken. Doorgelegd. Nu ligt er een pvc vloer in, die gelijmd is, daaronder zit de originele betonnen vloer. Graag een offerte incl bouwmaterialen, excl vloertegels. Als een vloerverwarming voor de keuken en woonkamer een optie is, dan ook graag hier een prijs van.

Betonnen vloer verbreden en egaliseren en overkapping verstevigen

Bestaande betonnen vloer (2,70 m.) egaliseren en verbreden en achter en zijwand van de overkapping verstevigen. Schuur wordt door mij verwijderd.

Partners

Partners van Casius