Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen vloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen vloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen vloer egaliseren

Egaliseren

Het egaliseren van een 50 m2 betonnen vloer op de eerste verdieping

Vloer egaliseren in een horecapand

Wij zijn een nieuwe horecavestiging aan het voorbereiden. We hebben in het pand een PVC-vloer verwijderd. Op de betonnen ondergrond van ongeveer 85 m² zitten nog wat oneffenheden. Daarom willen we de vloer graag stofvrij laten maken en de vloer laten egaliseren. We zoeken een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvangen graag uw offerte. Ik stel het op prijs als u even komt kijken.

Egalinevloer aanbrengen

De bestaande betonnen vloer 135 m2 schuren en delen uitvullen waar machines hebben gestaan op meerder plekken. Daarna een egalinelaag aanbrengen. Op de betonnen vloer is een vloer van 1 cm dik gegoten terwijl er machines stonden. Er zijn al stukken uitgehakt. Ik heb foto's en tekeningen op de Ipad beschikbaar. Of u kunt komen kijken.

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer van ongeveer 45 m² verwijderd en nu is de betonnen ondergrond erg ongelijk. Ik wil de vloer laten egaliseren, zodat ik er daarna een laminaatvloer op kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben.

Betonnen vloer egaliseren

Graag een offerte voor het egaliseren van een betonnen vloer van 2,3m x 3,2m. Bij het grootste deel van het oppervlak zal het om 2mm gaan. De vloer zal dan al stofvrij zijn en eventueel al voorzien van primer. Het zal wel uiterlijk in week 50 moeten gebeuren.

Keramisch parket laten leggen

Ik wil keramisch parket laten leggen in slaapkamer van ongeveer 10 m² op een bestaande betonnen vloer.

Betonnen vloer egaliseren

Het betreft het egaliseren van de vloer van de gang en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Kruipgat zagen in betonnen vloer

De sportruimte willen wij gaan ombouwen naar kleedruimtes. Hiervoor dient er een gat in de betonnen vloer gezaagd te worden als kruipluik richting de kruipruimte, zodat de leidingen onder de vloer door getrokken kunnen worden. Het gat mag een standaard afmeting hebben.

Terrazzovloer in de hal aanbrengen

Ik wil graag een Terrazzo vloer in de hal (en eventueel het toilet) van mij huis laten leggen. De ondervloer is een nieuwe betonnen vloer. Het betreft circa 9 m2. Graag ontvang ik per email een offerte. Werkzaamheden kunnen ergens rond februari van start gaan.

Oude vloer slopen en afvoeren

Het betreft het slopen en afvoeren van een betonnen vloer van een volière. De vloer is 7 bij 2.10 meter groot en ongeveer 20 cm dik. De tuin heeft een achterom, op deze wijze kan de vakman het puin afvoeren.