Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen terras egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen terras egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen terras egaliseren

Betonnen terras in tuin maken

Ik wil een terras in de tuin laten maken. De afmeting van de tuin is 8 bij 4 meter.

Betonnen terras egaliseren

Ik heb een betonnen terras bij mijn woonark waar scheuren inzitten. Deze scheuren zou ik graag laten repareren en hierover heen een egalisatie laag laten aanbrengen. Het terras is 18.50 bij 3.50 meter groot en goed bereikbaar.

Strijklaag aanbrengen in achtertuin

Ik heb mijn tuin vernieuwd, er ligt een terras in van 34 m2. Hier lagen plavuizen in, die waren echter niet winterhard. Deze heb ik er dus uit gehaald. Ik wil daar graag een strijklaag laten aanbrengen. De betonnen ondervoeg ligt er al.

Betonnen vloer egaliseren

De gestorte betonnen vloer van een nieuw aangebouwd overkapt terras, 4 x 4 m2, afwerken met een waterdichte egalisatielaag met een betonlook en daarmee het eindresultaat is.

Buitenvloer egaliseren en aflakken

Graag ontvang ik uw offerte voor het egaliseren van een betonnen overdekt en gefundeerd terras. Vervolgens dient deze weerbestendige afwerking te krijgen in grijze betonkleur. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter groot.

Polybeton storten voor oprit en terras

Het realiseren van een betonnen oprit/terras. In totaal is het 300 m2. Graag onderdelen los specificeren zoals bekisting, storten, uitgraven met puinbed. Alles is goed bereikbaar. Graag e-mailen.

Betonnen terras aanleggen

Ik wil graag een nieuw terras aan laten leggen en ook de oprit aan laten leggen in gevlinderd beton. Er liggen nu steentjes, deze verwijderen we zelf. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 175 m2.

Lichtgewicht betonnen terras aanleggen

Lichtgewicht betonfundering/betonplaat als terras, aansluitend op de schuifpui van ons huis, eventueel aan het huis gezekerd om verzakken te voorkomen. Kleigrond, alles is goed bereikbaar. Formaat 5.50 x 2.40 meter. We gaan de betonplaat na een jaar (nadat het goed gezet is) zelf voorzien van vorstbestendige, keramische tegels. De afwerking dus graag, zoals een dekvloer van een (nieuwbouw)woning. Werkzaamheden: tussen de 1e en 3e week van juni. Graag prijs indien uitgraven + bekisting door ons wordt verzorgd en een prijs indien compleet verzorgd.

Betonvloer in schuurtje ophogen

De vloer in onze schuur ligt lager dan het terras en de aanliggende steeg. Hierdoor is de schuur al een keer ondergelopen. Graag willen wij de betonnen vloer van de schuur laten ophogen zodat deze boven het niveau van het terras en de steeg komt. Het betreft een bakstenen schuur van 2.8 bij 2.3 meter groot. De vloer moet ongeveer 17 centimeter opgehoogd worden.

Betonnen terras aanleggen

Wij willen ons buitenterras van +/- 200 m2 voorzien van een betonvloer, gevlinderd etc. Ik wil het complete werk, dus inclusief voorbereiding en afwerking, aanbesteden. Locatie omgeving Woensdrecht. Graag een prijsindicatie.