Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen

Cementdekvloer leggen

Er moet een cementdekvloer gelegd worden van 4 cm dik en 90 m2 op de begane grond. Waarschijnlijk ben ik eind september zover dat de betonnen ondergrond droog is en de vloerverwarming is gelegd.

Betonnen of cementdekvloer leveren en plaatsen

Begane grond ca 70 m2 cementdekvloer van 7 cm dik

Cementdekvloer in de woonkamer aanbrengen

Op een bestaande betonnen ondervloer in onze woonkamer moet een cement dekvloer van 5 cm. komen. De vloerverwarming komt erin te liggen die door de loodgieter aangelegd wordt. Het gaat om 54 m2. Er hoeft geen bewapening in, er liggen al netjes waar de vloerverwarming op wordt bevestigd. De woning is goed bereikbaar.

Zandcementdekvloer storten

Ik heb een ruimte van 3.40 x 6.30 meter met een betonnen vloer en wil een 5 cm cementdekvloer laten storten om het te kunnen betegelen. Ik wil ook 2 afvoerputjes erin voor de schoonmaak.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Ik wil graag de zandcementvloer laten aanbrengen in de kelder. Deze is circa 15 m2. Een dikte van 4 cm (cementdekvloer). De betonnen vloer is waterdicht gemaakt.

Betonnen gietvloer aanbrengen

Laten leggen van een betonnen gietvloer in mijn woonkamer, hal en keuken. Totale oppervlakte 44 m2. Appartement is op dit moment nog niet bewoond. Er ligt nu een kale, cementdekvloer. Ik weet niet zeker of het hier overheen gestort kan worden?

Cementdekvloer aanbrengen in de garage

In de garage heb ik een betonnen gestorte vloer. Hier zou ik graag een strakke cementdekvloer over willen laten aanleggen van circa 8cm dik. De garage is ongeveer 4 bij 9 meter.

Betonnen vloer storten

We hebben een ruimte van 38 m2, 30 cm diep, op de begane grond waar wij een betonvloer van 10 cm willen plaatsen. Vervolgens dient er een cementdekvloer gestort te worden van 4 tot 7 cm. Een deel van deze ruimte wordt badkamer en toilet, waar we vloerverwarming willen, en ander deel slaapkamer. Op dit moment bestaat de ruimte uit een zandbed met plastic en zijn de zijkanten afgezet met piepschuim/tempex. We willen deze ruimte deels nog vullen met isolatiemateriaal.

Cementdekvloer maken op betonnen vloer

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor een afwerkvloer van 12 x 2 x 0,1 meter op een betonnen vloer met vloerverwarming. Ik denk dat er 2,5 m³ beton in moet. Ik ontvang graag een all-in prijs.

Begane grond egaliseren

Om een droogbouw vloerverwarming systeem te kunnen leggen hebben we de cementdekvloer laten verwijderen. De betonnen vloer eronder is niet egaal en glooit een beetje. Graag willen we de vloer laten egaliseren maar met mininale opbouw i.v.m. hoogte. Kan je indicatie van kosten geven? En kan het op korte termijn? Bedankt. 70 m²

Partners

Partners van Casius