Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton over de vloerverwarming storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton over de vloerverwarming storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton over de vloerverwarming storten

Beton over de vloerverwarming storten

Ik wil voor 56 m2 aan beton laten storten in de vloer. Dit moet voor de begane grond zijn en er is vloerverwarming.

Laminaat leggen

De totale beneden verdieping moet laminaat gelegd worden 120 m2 Ondervloer beton geëgaliseerd met daaronder vloerverwarming.

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?

Beton of zandcement vloer storten

Een beton of zandcement vloer (op geelzand) laten storten van 70 m2 waar later weer vloerverwarming in komt. Wij moeten een fundering maken voor een houten huisje van 70 m2. Ik wil graag de expertise van de vakman ervoor.

Gevlinderde zand cement dekvloer aanbrengen in aanbouw

Aanleggen/afwerken van een gevlinderde zand cement dekvloer in nieuwe aanbouw van 2,5 bij 5 meter. Ondergrond is beton, komt vloerverwarming in.

Zandcementvloer storten en vlakken

In de bijkeuken, 5.70 m2, ligt een beton vloer. In de woonkamer, keuken en hal, tezamen 53.50 m2, ligt Lewisplaat. Dan zou ik eventueel ook nog 2 slaapkamers op de begane grond willen meenemen om de vloer overal op gelijke hoogte te hebben. Hier ligt nu een houten vloer. Deze 2 kamers zijn bij elkaar 26 m2. Op deze twee slaapkamers na, ligt overal vloerverwarming.

Vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en zitten te twijfelen over welke vloer ons het beste past. Nou is mijn vraag wat is het verschil tussen een betonlook vloer of een beton cire. En wat zijn de kostenverschillen plus kwaliteit. In ons huis komt een hele nieuwe afwerkvloer met vloerverwarming. Het is plus minus 70 m2.

Beton in de woonkamer laten storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten gieten in de woonkamer en keuken. In totaal is het ongeveer 45 m2. De vloer moet ook nog afgewerkt worden, daarmee bedoel ik dat ie bewerkt moet worden. Ik wil zelf de vloerverwarming leggen. De betonnen vloer, dekvloer en vloerbedekking (ook beton) wil ik door u laten doen. Ik hoor graag van jullie.

Grindvloer leggen met vloerverwarming

In de nieuwe keuken en de gang van mijn jaren '30 woning wil ik graag een grindvloer met vloerverwarming laten plaatsen. De ruimtes hebben nu diverse ondergronden, nieuwe houten platen en een originele vloer met beton en forbo. Deze vloer dient eerst geëgaliseerd te worden, vloerverwarming gelegd en dan een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 45 a 50 m2.

Sleuven frezen in beton

Wat kost sleuven frezen in een betonvloer? Niet in de dekvloer. Voor vloerverwarming leidingen 10 cm hoog. In totaal ongeveer 85 m2. De vloer moet er nog uitgehakt worden dus uitvoering niet voor november of december.

Partners

Partners van Casius