Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton vloer repararen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton vloer repararen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton vloer repararen

Laminaat vloer op ondervloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 50 m2. De woning is met beton opgeleverd. Ondervloer in aanwezig.

Fermacell vloerplaten laten leggen

Ik wil mijn woning voorzien van fermacell ondervloer platen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan? De platen heb ik nog niet. Graag ook een advies welke fermacell platen het beste zijn. De woning is in Amsterdam, dus de vloer is voorzien van hout en niet van beton.

Gietvloer laten leggen

Het laten leggen van een gietvloer/grindvloer voor een oppervlakte van 60M2. Op een beton vloer.

Beton vloer repararen

Ik heb een klein vloertje 3 m2 daar zitten 2 gaten in en die wil ik gerepareerd hebben en de vroeg weer netjes af laten werken. Ik hoor graag van jullie!

Beton vloer egaliseren

Wat kost beton vloer opnieuw egaliseren per m/2 ? Ongeveer 80 m/2 . Kan dit op kort termijn ?

Granito vloer op houten ondervloer

Ik wil een granito vloer laten plaatsen op een houten ondervloer. Deze is ongeveer 8,5 m2. Komt er dan nog een extra spaanplaatvloer op in verband met het beton storten? Hoe hoog wordt het totaal ten opzichte van de ondervloer en hoe bestendigd is de vloer?

Betonlook vloer in nieuwbouw leggen

Voor onze nieuwbouw woning willen we op de 1ste verdieping misschien een beton look vloer laten leggen. In totaal gaat het om +/-80 m2 bovenop de smeervloer. Kunnen jullie hiervoor kostenindicatie geven?

Siergrind vloer leggen

Ik ben mij aan het oriënteren betreft beton of gietvloer voor onze keuken. Betreft lange smalle keuken en bijkeuken van ongeveer 10 m2. Houten ondervloer. Kunt u mij een prijsindicatie verstrekken?

Siergrindvloer leggen

Ik wil graag een siergrindvloer van ongeveer 50 m2 laten leggen in mijn woning. Op dit moment ligt er laminaat met daaronder beton en plavuizen. Kunt u aangeven of de plavuizen vloer kan blijven liggen of dat deze verwijderd dient te worden.

Souterrain egaliseren

Het is de bedoeling dat de vloer (50 m2) van een souterrain wordt geëgaliseerd zodat er een houten visgraat vloer op gelijmd kan worden. Momenteel ligt er beton.