Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton vloer

Garagevloer beton storten of egaliseren

Wij willen in de garage een betonnen vloer. De garage is 6,56 m lang en 2,9 m breed. Er liggen nu stoeptegels in, deze liggen niet gelijk. Dit willen we graag verhelpen met een niet te dure oplossing.

Betonlook vloer met vloerverwarming laten leggen

We willen een keuken met beton gietvloer. - Het gaat 20 m2 - Inclusief vloerverwarming - Ondervloer moet nog worden gelegd door aannemer (wij zijn daarin dus flexibel)

Beton vloer plus fundering van schuur

Er komt een schuur achterin de tuin. Houtskelet met enkel aan voorzijde metselwerk. Dus fundering en vloer in een storten, isoleren en vlinderen, zodat het direct als afwerkvloer kan fungeren. Schuur wordt 5,2 x 3,5 meter. Graag een indicatie van prijs voor alles in een, dus graven, bekisten, isoleren, storten, vlinderen. Ik begrijp dat het een indicatie is hoor, en dat we details later door kunnen nemen.

Vloer storten t.b.v. blokhut met overkapping (40 m2)

Oppervlak 900 x 440 cm. volgens berekening 6 cbm beton en afstand weg tot stortplaats ongeveer 35 meter

Vloer en fundering storten gevlinderd

Vloer en fundering storten, vloer oppervlakte 30 m2, totaal 8 m3. De beton afwerking moet worden gevlinderd. De bekisting staat er al, de garage komt ongeveer 5 meter van de straat af.

Betonvloer aanbrengen blokhut

Houten vloer is verzakt. Zitten houten palen onder. Willen een nieuwe vloer maar dan van beton. Wat kost het om deze geheel aan te leggen? De blokhut is ongeveer 3,20 x 5,10 meter. De tuin is goed bereikbaar qua uitvoering. Graag ontvangen wij advies over de uitvoering van deze klus.

505m² PVC vloer laten leggen

Ik wil een vloer van 505m² PVC laten leggen in mijn sportschool. De ondergrond is nu van beton. Ik weet niet of de vloer direct hierop gelegd kan worden, anders leg ik graag zelf eerst een ondervloer.

Giet of andere betonlook vloer aanbrengen

Huis gekocht dat uit verhuur komt. Ik wil er een nieuwe gietvloer of alternatieve beton look vloer in. Va. 63 m2. Vloer ziet er overal zo uit zie foto. Momenteel in buitenland dus mailen werkt het beste!

Zandcementvloer in garage aanbrengen

Ik wil graag een prijs opgave voor het aanleggen van een gladde zand cement vloer in mijn garage. (Huidige onder vloer is van beton) De afmeting van de garage is +/- 4 x 6 = 24 m2. Met een verwachte dikte van 10 cm.

Keukenvloer uitvoeren in beton look

Ik wil mijn keukenvloer in betonlook laten maken. Er liggen nu tegels, dus het moet eerst geëgaliseerd worden en daarna wil ik het hier overheen laten doen. De vloer is ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius