Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton storten voor zwembad vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton storten voor zwembad vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton storten voor zwembad vloer

betonvloer storten en vlinderen

Oppervlak ca`58 m2 op begane grond. Dikte te storten beton 7 cm. Bewapening isolatie en vloerverwarming zijn reeds voorzien op werkvloer.

Een betonnen vloer storten in een schuur

Ik zoek een vakman die beton kan komen storten in een schuur om een vloer te realiseren. Wij willen onze schuur 120 m2 laten voorzien van een strakke betonnen vloer op de betonnen funderingsvloer en de reeds aangebrachte isolatieplaten, folie, kantschuim en vloerverwarming op stalen netten. De benodigde dikte is ongeveer 10 cm, er is dus 12 m3 beton nodig. Deze moet gevlinderd worden.

Betonvloer storten

Betonvloer storten onder de overkapping. Ik wil onder de overkapping in de achtertuin beton laten storten en deze vervolgens betegelen. Ongeveer 25 vierkante meter. Er is geheid!

Vloer storten woonboot

Ik moet een vloer storten in een boot waar vloerverwarming inkomt. Dit zal een cm of 7-8 zijn, en dan nog een afdeklaag om het glad te krijgen? En wat is daar precies voor nodig, cement? beton? Ander soort? 85 m2 x 8 cm. 17L x 4.70B En wat is hier dan het totale gewicht van? En hoeveel m3 is hiervoor nodig.

Vloer tuinhuis storten

Ik heb 5 m3 beton nodig voor de vloer van een tuinhuis. Afstand wagen tot vloer is 35 meter. Ik doe zelf het rijen.

Betonlook vloer over tegelvloer storten van winkelpand 120 m2

Het betreft een huidige winkel tegelvloer van 120 m2. Ik wil hier graag overheen een beton look vloer laten storten.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Beton storten voor zwembad vloer

We willen beton gestort hebben voor een zwembadvloer. Maten zwembad zijn 8 x 4 m dikte vloer is 12 cm. Het gat is al gegraven en de locatie is goed toegankelijk.

Beton vloer storten/gieten en vloerverwarming installeren

Via deze weg zouden wij graag een offerte aanvragen om een nieuwe vloer te storten. Wij hebben een jaren 60 woning gekocht waar alleen een houten vloer in lag zonder enige isolatie. Ons plan is om die eruit te halen en dat te isoleren, nieuwe vloer te storten en vloerverwarming te installeren. Onze vraag is of jullie dat gehele plaatje kunnen realiseren voor ons? Zodat wij ook in aanmerking kunnen komen voor de subsidie SEEH. Mochten jullie dat niet kunnen zouden wij alsnog een offerte willen ontvangen over beton storten en afwerkvloer zodat wij daar zelf een topvloer overheen kunnen leggen/laten leggen. Wij horen graag van U.

Nieuwe granito vloer badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een granito vloer in onze nieuwe badkamer. Kleurindicatie is donkergrijs (dit willen we graag tijdens een afspraak exact bepalen) en we willen een kleine opstaande rand bij de muur. Het gaat om en oppervlakte van 7,5 m2 (beton). Het gaat om een huis in Heiloo (Noord Holland) in de periode mei 2020. Graag ontvang ik een offerte voor zowel het materiaal als de arbeid.

Partners

Partners van Casius