Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton storten

Betonvloer gewapend beton garage 38m2

Wij willen de bestaande garage nu met betontegels ombouwen tot ponystal met gewapende betonvloer die dan ook als stal goed schoon te maken is. Rondom staat de garage op betonblokken. Zelf wil ik alle voorbereidingen doen (tegels eruit en 50mm EPSplaten, bouwfolie, bouwstaalmatten op stukjes straattegel erin). Van u vragen wij de vloer te storten, ik denk 12cm dik. Het gaat om ongeveer 38m2.

Vloer storten en gelijkmaken met andere vloer

Hebben een gekocht wat eerst 2 huizen waren, tussen muur gaat Weg, maar een vloer (is al beton) ligt 10 cm lager. Vloer die gestort dien te worden heb ik vrij gemaakt en ligt nu zand in. Het oppervlakte is ongeveer 25m2.

Advies en aanleg vloerverwarming (circa 50 m2)

We hebben nu een houten vloer en willen graag vloerverwarming. Graag advies over wat voor soort vloerverwarming voor ons het beste is en wat de mogelijkheden zijn en de prijs. De huidige houten vloer mag verwijderd worden. Vloerverwarming welke ingefreesd moet worden in te storten beton/zandcementvloer OF elektrische (infrarood?)vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Geïsoleerde betonvloer storten

Beton storten incl isolatie op zand, in schuur van 25 m2.

Betonvloer storten garage

In de garage van 5 x 5 m wil ik een betonvloer laten storten van 12 cm dik met enkele wapening. Met fijn beton. Wat kost dit ongeveer?

Vloeren van industriële beton look storten en muren afwerken

Ik wil een betonvloer met rustige, industriële look storten over de ondervloer die net gestort is. Het gaat om de zoldervloer van ongeveer 60 m2 en 2 badkamers, een van 4 m2 en een van 8 m2. De wanden wil ik ook hetzelfde gedaan hebben, afmeting durf ik niet te zeggen. Het is een monumentaal pand, dus de plafonds zijn hoog. Het liefst wil ik beginnen over 3 weken.

Beton storten garage met isolatie

Ik zou graag een compleet afgewerkte en geisoleerde Beton vloer in mijn garage willen. Het gaat om een oppervlakte van 34m2. Zou u een offerte kunnen sturen

Restbeton laten storten

Oprit; net na openbare weg ons terrein op. Eea is gevlochten en bestemd voor de fundatie van de palen van ons hekwerk. Voorkeur: snel drogend en extra sterke beton gezien het gewicht van de pilaren erbovenop.

Beton storten loods

Loods ( in vrije achtertuin ) van 7 bij 11m vloer dikte 12,5 cm. De kist staat al, alleen beton storten en afwerken.

Betonnen vloer storten in een kelder

Graag zou ik op de vloer van een kelder (20m2) beton laten storten zodat deze weer egaal en eventueel daarna te betegelen is. Mocht een gietvloer voordeliger zijn kan dat ook.

Partners

Partners van Casius