Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkonvloer egaliseren en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkonvloer egaliseren en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkonvloer egaliseren en schilderen

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.

Betonen balkonvloer egaliseren

De verflaag op onze betonnen balkonvloer laat op een aantal plekken los. Ik zou graag de balkonvloer laten egaliseren en eventueel ook laten schilderen. De vloer is zo'n 8 m2.

Betonnen balkonvloer renoveren

Graag een offerte voor het renoveren/egaliseren van mijn balkonvloer (beton) 3.5 meter lang bij 1 meter breed. Zie foto.

Scheve balkonvloer egaliseren

Ik heb een balkon van 3 m² waar de betonnen balkonvloer erg scheef is. Ik kan er daardoor geen kastje neerzetten. Ik laat de vloer graag egaliseren en ontvang daarvoor uw offerte.

Balkonvloer egaliseren en coaten

Het gaat om het egaliseren en eventueel wat er nog moeten gebeuren aan het behandelen van een balkonvloer. Het gaat om een inpandig balkon van 240 cm bij 200 cm op 1 hoog. Er lagen eerst vlonders, die zijn weggehaald, daaronder ligt beton. Eind juni heeft de klant een weekje vrij, zou fijn zijn als het dan uitgevoerd kan worden.

Egaliseren van de balkonvloer

Het betreft het egaliseren van het balkon vanwege een verkeerde afloop van de hemelwater. HEt balkon is ongeveer 1.60 meter breed en 5 meter lang.

Balkonvloer egaliseren

Graag laat ik mijn balkonvloer egaliseren en goed aflopen naar het putje. De afmeting van het balkon is 2.54 bij 1.05 meter.

Betonnen balkonvloer egaliseren en afwerken

Het betreft het egaliseren van een beton vloer op het balkon. Hierna dient deze te worden afgewerkt met een coating. De oppervlakte is 3.20 bij 1.50 meter groot inclusief de opstaande randen.

Egaliseren van de balkonvloer

Het egaliseren van de balkonvloer. Oppervlakte is ongeveer 5 m². Tevens wil ik graag dat de balkonvloer zo geëgaliseerd wordt dat het regenwater weer richting afvoer loopt in plaats van de andere kant op. Balkon is al schoongemaakt en losse delen heb ik al verwijderd. De betonvloer is beschadigd.

Balkonvloer egaliseren

De vloer van mijn balkon is dusdanig verzakt dat het regenwater niet naar de afvoer kan lopen, maar achter de constructiebalken blijft staan. De vloer is nog wel waterdicht, overigens. Graag ontvang ik een offerte met de prijst per m2 om de balkonvloer te egaliseren. Ik schat dat mijn balkon 15 m2 is.