Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon van waterdichte coating voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon van waterdichte coating voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon van waterdichte coating voorzien

Balkon van waterdichte coating voorzien

De vloerafwerking is niet waterdicht. Er dient een scheur overbruggende, waterdichte topcoating te worden aangebracht of die dient te worden vervangen. Eventuele gebreken moeten hersteld worden en het geheel moet conform het bestaand werk aan geheeld worden. Afmetingen 105 bij 521 cm

Balkon van waterdichte coating voorzien

Mijn inpandige balkon heeft een afmeting van 6 x 1 m. Momenteel bevat de betonnen vloer meerdere scheuren hetgeen geleid heeft tot een lekkage in mijn woonkamer tijdens het slechte weer een aantal weken terug. Graag wil deze scheuren verhelpen door mijn balkon te laten voorzien van een waterdichte coating met en anti-slip om toekomstige problemen te voorkomen.

Waterdichte coating op het balkon aanbrengen

Ik zou graag mijn balkon opnieuw willen laten coaten met een waterdichte coating. De oude coating laat namelijk op enkele plaatsen los. Betreft een balkon van ongeveer 8 m2.

Topcoating op balkon aanbrengen

Ik wil een scheuroverbruggende en waterdichte topcoating op mijn balkon aanbrengen. Het koopappartement is nog niet van mij, maar mijn bod is geaccepteerd. Balkon is 1.20 meter bij 2.97 meter lang. Wat zijn de kosten ongeveer? Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn van het vervangen van tegels in de badkamer. Badkamer is 1.78 meter bij 1.51 meter. Ter info: Het volgende is uit het bouwkundig onderzoek gekomen: Naast de loszittende tegels heeft het bouwkundig onderzoek ook uitgewezen: Achter het tegelwerk van de wand is verhoogd vocht gemeten, dit kan en zal zeker leiden tot schade aan bijvoorbeeld stucwerk, wand, plafond of vloerafwerking. De oorzaak van dit vocht achter het tegelwerk dient te worden hersteld, voegwerk daar waar nodig vervangen, ook kitwerk dient in een optimale conditie te verkeren. Het vocht zal indien voornoemde gebreken zijn opgelost via de bouwkundige constructie op termijn drogen. Bij het bekloppen van het tegelwerk is een "hol" geluid waarneembaar, over het algemeen betekend dit dat er een holle ruimte achter het tegelwerk aanwezig is. In elk geval is op die plaatsen de hechting met de ondergrond niet optimaal. Dit kan voor problemen zorgen als ik de voegen van de tegels ga vervangen.

Gietvloer/troffelvloer aanbrengen

Op ons balkon ligt een soort extra betonlaag waar water tussen komt te staan. Dit water trekt helaas onze muur in waardoor we binnen last hebben van lekkage. In de bijlage ziet u foto's van ons balkon. Het balkon is ongeveer 7 x 1.20 m gok ik. De dekvloer waar het water tussen komt te staan zal verwijderd moeten worden en er zal een waterdichte nieuwe vloer gelegd moeten worden. Wij hadden gehoord dat een troffelvloer een goede optie hiervoor kan zijn. Maar wellicht weet u nog wel een betere mogelijkheid? Indien u onze balkonvloer zou kunnen renoveren ontvangen wij graag een offerte.

Balkon van een waterdichte toplaag voorzien

Ik wil graag het balkon, afmeting 6 meter x 1,10 meter, laten voorzien van een nieuwe waterdichte coating toplaag. Nu komt het water via de buren nog bij ons op het balkon en blijft het liggen.

Waterdichte coating op balkon aanbrengen

We hebben aan de achterkant van ons huis op de eerste etage een balkon, deze is betegeld en steekt over. Wij constateren vochtplekken aan de onderkant van dit balkon en willen een waterdichte coating-laag van enkele millimeters over de tegels aangebracht hebben. De toplaag zou tegelijkertijd als afwerklaag dienen, dus we stellen ook eisen aan het uiterlijk van deze laag. Het balkon beslaat ongeveer 10 m2. Het balkon is op de eerste verdieping.