Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon coaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon coaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon coaten

Grindvloer balkon coaten met epoxylaag

Er moet een nieuwe epoxylaag komen over een grindvloer die op het buitenbalkon ligt, van ongeveer 16 m2.

Balkon coaten

Ik wil beton en coating op het balkon laten leggen. Het balkon is 3 bij 1 meter ongeveer.

Balkon egaliseren en coaten

Ik heb een balkon van ongeveer 8 m2 die moet worden voorzien van een nieuwe laag egaline. Het balkon is op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Waterdichte coating op het balkon aanbrengen

Ik zou graag mijn balkon opnieuw willen laten coaten met een waterdichte coating. De oude coating laat namelijk op enkele plaatsen los. Betreft een balkon van ongeveer 8 m2.

Balkon egaliseren en coaten

Ik heb een balkon van 90 cm diep bij 6.50 meter breed. Het balkon is van beton en ziet er goed uit, alleen wil ik een mooie licht grijze gladde vloer hebben. Het bouwjaar van de woning is circa 1940.

Balkonvloer egaliseren en coaten

Het gaat om het egaliseren en eventueel wat er nog moeten gebeuren aan het behandelen van een balkonvloer. Het gaat om een inpandig balkon van 240 cm bij 200 cm op 1 hoog. Er lagen eerst vlonders, die zijn weggehaald, daaronder ligt beton. Eind juni heeft de klant een weekje vrij, zou fijn zijn als het dan uitgevoerd kan worden.

Balkonvloer schuren en coaten

Voor een balkon van ongeveer 2.20 x 1.10 meter ben ik op zoek naar iemand die de vloer kan schuren en coaten (beschermlaag).

Betonnen balkon schuren en coaten

Het bestaande balkon van maximaal 3,20 m2 (circa ruim 3 x een kleine 1 meter) schuren en coaten. Het beton is niet egaal (verweerd). De vorige 2 componenten coating is 6 jaar terug door een aannemer aangebracht. Die heb ik verwijderd omdat de hechting slecht was. Het balkon moet eerst egaler (schuren) gemaakt worden. Doordat het balkon niet waterpas is en afloopt kun je niks gieten om te egaliseren. Daarna een coating aanbrengen. Ik zoek een zeer precieze werker.

Balkon egaliseren en coaten

Ik wil graag mijn balkon laten egaliseren en coaten. Het balkon is ongeveer 3 m2. Er liggen nu rubberen tegels, maar deze liggen gewoon los. Hieronder ligt dakleer.

Balkon egaliseren en coaten

Balkon egaliseren en coaten. Balkon is ongeveer 3 vierkante meter