Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer storten op afschot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer storten op afschot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer storten op afschot

Badkamervloer storten

Ik wilde graag mijn badkamervloer laten verhogen en afvoerpunten verplaatsen in de vloer. Daarnaast wil ik ook aantal leidingen verplaatsen in de badkamer. Het gaat hierbij om een nieuwbouw woning wat omtrent november 2018 opgeleverd zal worden en de badkamer wordt casco opgeleverd worden. Het gaat om 5,2 m2.

Badkamervloer storten

Ik zoek een partij voor het storten/aanbrengen van de badkamervloer. De afmeting zijn ongeveer 2,730 bij 1,830 meter. Het is een casco badkamer, het wapeningsstaal en leidingwerk zijn zichtbaar. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Renovatie badkamervloer

Plaatsen van zwaluwstaart + storten van beton. Dit mag op de eerste verdieping gedaan worden van een jaren '30 woning. Badkamer is circa 2.50 x 2.50 meter. Huidige situatie: houten balken.

Badkamervloer storten op afschot

Wij willen graag onze betonnen badkamervloer van ongeveer 7 m2 op afschot met drain laten storten. Deze vloer wordt betegeld.

Badkamervloer storten op afschot

Het betreft een casco badkamervloer circa 6 m2 in een nieuwbouwwoning, waarvan het douchegedeelte op afschot moet worden gebracht in verband met douchedrain. De vloer wordt betegeld.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Vloer storten en afsmeren in badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer zoeken we iemand die een betonvloer kan storten, en deze kan afsmeren met afschot voor een inloopdouche. Ook eventueel de badkamervloer kan tegelen. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar is een optie. De tegels zelf heb ik al, dit zijn hexagon tegels (ong. 16 bij 12 cm). Rond 27 juli is het loodgieterswerk afgerond, daarna zou de vloer gedaan kunnen worden. Materiaal zouden wij kunnen verzorgen. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het liefst nog voor 14 augustus, maar ik begrijp dat het druk is dus ik hoor graag wanneer u ruimte heeft.

Betonvloer storten op een houten badkamervloer

Graag maak ik een afspraak of offerte voor het storten van een betonnen vloer op een houten vloer. Het gaat om een kamer van ongeveer. 6,25 m2. Er liggen flexibele leidingen in de kamer waardoor de vloer rond de 8 cm hoger gelegd moeten worden. De planken voor de vloer zijn er al uitgehaald en de zwaluwplaten zijn aangeschaft, nog niet bevestigd aan de houten bielzen.

Granito badkamervloer aanbrengen

Het betreft het storten van een granito vloer in de badkamer. De oppervlakte is 2.50 m2 met drempel, opstaande rand en afvoerputje.

Badkamervloer storten

We hebben een ruimte van 24 m² wat onze badkamer moet worden. De vloer moet 8 cm hoog worden. Er ligt een drain in. Dat is het 0 punt. Ook ligt er een afvoer voor een bad. De vloer is voorzien van isolatie en plastic folie. De ruimte is op de eerste verdieping. U kunt voor ons huis parkeren en met een slang direct in de badkamer komen. De afstand is maximaal 10 meter. We hebben aan de zijkant van ons huis een wateraansluiting. Wat gaat u storten? Beton of zandcement (moet dan wel krimpvrij zijn)?