Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamervloer granito? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamervloer granito. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamervloer granito

Badkamervloer granito

Wij zouden in de badkamer graag een Granito vloer willen. De afmetingen zijn ongeveer 2 m bij 1,80 m

Granito badkamervloer herstellen

Onze badkamervloer van 234 cm bij 167 cm met een rand van 10 cm, heeft enkele scheurtjes en kraken. Soms is er sprake van lekkage en volgens mij is herstellen nodig. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Granitovloer in de badkamer leggen

Mijn badkamer is ongeveer 2 x 2,5 meter groot en er is een douchegedeelte van 1 m². De badkamervloer bestaat uit granito en een deel is gestort beton. Ik wil op de badkamervloer, m.u.v. het douchegedeelte nieuw granito laten aanbrengen. Ik wil een afspraak maken om de vloer hier te laten beoordelen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Granito vloer verwijderen en badkamervloer egaliseren

Ik krijg op 6 april de sleutel van het door mij gekochte appartement uit de jaren '80. Het ligt op de 3e verdieping in een complex zonder lift. Ik wil hier de granito vloer van 4 m² uit de badkamer laten verwijderen en de vloer laten egaliseren. Ik wil de klus bij voorkeur in week 15 laten uitvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Granito badkamervloer aanbrengen

Het betreft het storten van een granito vloer in de badkamer. De oppervlakte is 2.50 m2 met drempel, opstaande rand en afvoerputje.

Terrazzo polijsten op de badkamervloer

De badkamervloer is van granito/terazzo. Deze heeft kalkaanslag en witte plekken. Hij is 5m2 inclusier de opstaande randjes van ongeveer 10cm graag deze weer netjes maken, polijsten en impregneren als dat nodig is.