Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer vloer leggen terrazzo? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer vloer leggen terrazzo. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer vloer leggen terrazzo

Betegelen badkamer en toilet

De badkamer en toilet moeten opnieuw betegeld worden, waarschijnlijk zit er ook licht stucwerk bij. De badkamer heeft de oude vloer nog, waarbij er randen zitten die we weggewerkt willen hebben in de muur en de leiding moet weggewerkt (en gedeeltelijk vervangen) worden in de muur (zie foto's) Afmetingen toilet 80d/95b/260h, ruim 7m2 incl. vloer om te betegelen Badkamer is 106d/190b/230h, ruim 13m2 incl. vloer om te betegelen

Zandcementvloer storten badkamer

Ik wil graag een zandcementvloer laten storten t.b.v. elekrtrische vloerverwarming. De huidige ondervloeren sloop ik er zelf uit tot ik op de originele betonvloer ben. Gaat om ongeveer 7 m2 en de vloer zal ongeveer 8 cm dik worden i.v.m. douche-afvoeren van 50 mm. Ook zal er een inloopdouche komen welke onder afschot naar het douche putje gesmeerd moet gaan worden. Op de zandcement vloer zullen tegels geplakt gaan worden. De badkamer bevind zich op de 1e verdieping. Het is nu een zandcementvloer op een betonvloer en daaronder nog een tegelvloer. Die worden eruit gesloopt door mijzelf.

Vloer leggen (7m²) over vloerverwarming heen

Wij hebben een nieuw huis en willen een vloer laten leggen in de badkamer. Het gaat om 7m². Er ligt nu een vloerverwarming en daaronder liggen leidingen en afvoeren. Wij willen samen met de vakman kijken welke vloer het beste hier overheen gelegd kan worden. Het appartement is op de 3e verdieping en is per lift bereikbaar.

Epoxy vloer badkamer

Ik wil de badkamer voorzien van een epoxy vloer, er ligt al een tegelvloer in daar kan de epoxy vloer op.

Zandcement dekvloer voor badkamer

Wij willen graag voor badkamer van onze nieuwbouw vloer storten van zandcement. Ik heb ook interesse in het leggen van vloerverwarming. Is dit mogelijk? Badkamer is 13 m2.

Egaliseren volledig woonoppervlak

Wij willen een betonnen vloer egaliseren en verven. Het gaat om een volledig woonoppervlak, badkamer uitgesloten. We zijn benieuwd naar de kosten en benodigde materialen en wat advies/tips. Er zitten verfvlekken op en hier en daar 3-4mm verschil.

In de hal, toilet en badkamer een granito vloer realiseren

Wij zijn aan het oriënteren op een nieuwe vloer in hal (+/- 10 m2), toilet (1,2 m2) en badkamer (5 m2) en zouden graag een prijsopgave willen voor een effen (zonder randen of patronen) granito vloer.

Zwevende zandcementvloer op PIR platen

Wij willen een zwevende zandcementvloer (dikte ca. 6 cm) op PIR platen voor de badkamer met bijkeuken, ca. 22 m². Alle voorbereidingen zijn reeds uitgevoerd, PIR platen regelen wij zelf. Er ligt nu zand, dus de vloer moet helemaal opnieuw worden opgebouwd. De vakman hoeft enkel de materialen voor het storten te voorzien.

Zandcement vloeren voor badkamer en WC’s

Ik heb een woonhuis waar het een en ander aan moet gebeuren. Het gaat om een vloer oppervlakte van 100 vierkante meter waar zandcement op gestort moet worden van 70 mm. Kunt u mij helpen?

Zandcement vloer en zwarte beton in badkamer en totale woning egaliseren 2 cm dik in gehele woning ongeveer 200 vierkante meter

Ik heb een woning in Alphen a/d Rijn en daar heb ik met spoed hulp nodig. Ik wil graag zandcementvloer laten plaatsen op 50 tot 60 vierkante meter. De badkamer wil ik bedekken met zwart beton (16 m2). Wanneer dit gebeurt is plaats ik zelf nog vloerverwarming en als dat gedaan is wil nog een circa 2 cm egaline laten plaatsen. Kunt u mij helpen?

Partners

Partners van Casius