Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer installeren tegelen stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer installeren tegelen stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer installeren tegelen stucen

Badkamer installeren / tegelen / stucen

Ik wil een badkamer laten plaatsen. De ruimte is circa 5,75 m2 en 2,40 meter hoog. Het gaat om het installeren van een inloopdouche met vol keramische wandpanelen, het aanleggen van aansluiting kraan en afvoer waskom/meubel, het tegelen van de vloer (inclusief vloerverwarming), het deels tegelen en deels stucen van de muren, het stucen van het plafond, het installeren van een radiator.

Badkamervloer egaliseren en korreltapijtvloer leggen

In mijn badkamer van ongeveer 6 m² ligt nu een grijze granieten vloer uit de jaren '80 die afloopt naar een doucheputje. Ik wil een bad gaan installeren en daarom eerst de vloer mooi waterpas laten maken en er een afwerking met een korreltapijtvloer op laten maken. Ik nodig bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek. Ik wil ook de materialen even bekijken, zodat ik een kleur kan kiezen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gietvloer in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor onze nieuwbouwwoning die in mei 2017 word opgeleverd. Voor onze badkamer en toilet willen wij graag een gietvloer laten installeren. Het gaat om ongeveer 7 m2 voor de badkamer en 1.5 m2 voor het toilet. De wanden van de douche willen wij ook laten bekleden met polyurethaan het gaat dan om 3 wanden van ongeveer 1 x 2.6 meter per wand.

Huis levensloopbestendig maken

Ik woon in een seniorenwoning van 50 m². Ik wil daar de vloer laten aanpassen. Momenteel ligt de vloer van de badkamer ongeveer 8 cm hoger dan de overige vloeren en er zijn diverse drempels. Ik wil er vloerverwarming laten installeren en de hele vloer laten betegelen. Ook de hoogte van de badkamervloer moet worden aangepast. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te bespreken. Ik heb al wat materialen geïnventariseerd bij bouwmarkten, maar over de levering kan overlegd worden.

Keuken- en badkamervloer schilderen

Ik wil in een casco opgeleverde bovenwoning (75m2) snel de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - leidingen keuken omleggen - keuken installeren - badkamer installeren (douche, wastafel) - wc aanbrengen (is al voorbereid) - vloer leggen - schilderen (alles is al gestuukt)

Mijn badkamer is 150x270 cm oftewel nog ...

Mijn badkamer is 150x270 cm oftewel nog geen 5 m2. Ik wil de vloer enigszins lowbudget, maar uiteraard wel netjes opnieuw laten betegelen. Een standaard zwart/witte "recht-toe-recht-aan" vloer. Daarbij wil ik dan graag een douchecabine laten installeren. De oude tegels en meubilair kan ik zelf simpel verwijderen. Graag ontvang ik van u enkele offertes voor dit project.

Gaat om tegelvloer in de badkamer ...

Gaat om tegelvloer in de badkamer leggen. Zit reeds zandcement dekvloer in. Betreft nieuwbouw huis. Doucheruimte moet volledig betegeld worden (keramiek tegels), dus geen (kunststoffen) douchebak. Wij vragen om vakman die ervaring heeft met het waterdicht leggen van deze tegelvloer. Alle andere werkzaamheden (muur, installeren apparatuur enz.) wordt door iemand anders gedaan.