Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Antraciet grindvloer op kantoor leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: antraciet grindvloer op kantoor leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: antraciet grindvloer op kantoor leggen

Antraciet grindvloer op kantoor leggen

Ik wil een antracietkleurige grindvloer geplaatst hebben met sealer op mijn kantoor. Het gaat om een oppervlak van 24 m2. Het is een souterrain van een zijwoning.

Grindvloer met coating leggen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning en verwachten daarvan eind september de overdracht. We willen alvast enkele kosten voor de afwerking weten. Wij willen op een betonnen vloer graag een grindvloer van 35 m² met coating laten plaatsen. Het gaat om de kleur antraciet. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Gesealde grindvloer aanbrengen

Het leggen van een grindvloer. Het gaat om 40 m2 op de begane grond. Een ruimte met 1 tussenwand. Kleur antraciet. En geseald graag. De huidige ondergrond is beton waar nu zeil op ligt. Wat zijn de kosten hiervan? Met een week of twee, of later, kan de vloer aangebracht worden.

Grindvloer aanleggen

Het gaat om het aanleggen van grindvloer ongeveer 46 m2. Het gaat om siergrind. Het zal in 2 keer moeten gebeuren. Ik wil graag op korte termijn de zolder van 21 m2 laten doen en een korte periode daarna de verdieping eronder van 25 m2. Ik wil de vloer graag in kleur nummer 130 (antraciet).

Open grindvloer coaten of schilderen

Ik heb een grindvloer van 28 m² in de kleur bruin en ik wil die graag gaan schilderen in de kleur antraciet of zwart. Ik wil graag advies over het beste materiaal hiervoor, omdat ik hoor dat sommige verfsoorten er gemakkelijk afgelopen worden.

Open grindvloer verven

Ik wil onze vloer een andere kleur hebben. We hebben een open siergrind vloer,antraciet met zilver spikkeltje. Ongeveer 40 vierkante meter. Wat zou de prijs zijn Evt zelf doen dus alleen materiaal kosten

Open grindvloer laten verven

Graag zouden we willen weten of het mogelijk is om onze open grindvloer te verven. Het gaat om ongeveer 32 m2. De huidige kleur is wit met licht grijs geëmailleerd en wij zouden graag naar antraciet met een lichte metallic spikkel gaan. Indien mogelijk zouden wij daar graag een prijsopgave van ontvangen.

Antracietkleurige grindvloer aanbrengen

Laten leggen grindvloer antraciet bovenverdieping in een vrijstaand huis. 4 slaapkamers en 1 badkamer, circa 50 vierkante meter. Het dek is van hout. Graag advies hierover of dit überhaupt wel mogelijk is. Graag uw advies en uw offerte.

Grindvloer laten aanleggen

Het laten leggen van een grindvloer op de begane grond. Woonkamer, eetkamer, deel van de keuken, gang en toilet. De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Graag ontvang ik een totaal prijs inclusief uurloon, materiaal en btw en opties voor de mogelijke materialen. Richtlijn antraciet/grijs. Medium grofheid zonder coating. Er is een foto beschikbaar.

Open grindvloer laten verven

Ik heb 60 m2 open grindvloer. Wat zijn de kosten om deze vloer in de kleur antraciet/grijs te verven?