Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydrietvloer schuren stofvrij maken en primen om te schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydrietvloer schuren stofvrij maken en primen om te schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydrietvloer schuren stofvrij maken en primen om te schilderen

Anhydrietvloer schuren, stofvrij maken en primen om te schilderen

Betreft een anhydrietvloer in een huurhuis waar ik binnen kort in trek. Wil de vloer graag voorzien van een coating . Het gaat om 70 m2 in een nog op te leveren flat. Oplevering is eind september. Graag uitvoeren 1,2 of 3 oktober Ik sta open voor suggesties.

Anhydrietvloer schuren 150 m2

Voor het leggen van een houten vloer dient de anhydrietvloer van onze nieuwbouwwoning opgeschuurd te worden. Het gaat om ~150m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Anhydrietvloer schuren

Graag wil ik twee verdiepingen (1e en 2e) een nieuwe anhydrietvloer op laten schuren. Oppervlak is ca. 80m2

Anhydrietvloer schuren en primer aanbrengen

Beste Graag zou ik een prijsopgaaf/ offerte willen ontvangen voor het schuren van 100 m2 anhydriet vloer, en het aanbrengen van een primer voor het tegelen van de vloer. Tevens de vraag of dit op korte termijn gedaan kan worden.

Anhydrietvloer schuren

Het schuren van de anhydrietvloer in ons nog op te leveren nieuwe woning (appartement) .De woning wordt begin 2021 opgeleverd (waarschijnlijk januari 2021) Op de ruwe vloer is tijdens de bouw vloerverwarming aangebracht, waarna de anhydrietvloer er over heen is gegoten. Op de vloer worden na het schuren keramische vloertegels gelegd in visgraat motief door onze tegelzetter. Het aanbrengen van primer na het schuren, doe ik in principe zelf, maar mag als optie in de offerte meegenomen worden.

Anhydriet vloer schoonmaken en schuren

Ik krijg mij nieuwbouwwoning opgeleverd. Het is de bedoeling dat hier 113m2 aan anhydrietvloer wordt geschuurd, schoonmaken en een primer erop.

Anhydrietvloer schuren

In een nieuwbouw appartement moet de anhydrietvloer geschuurd worden. Totaal 60 m2. Het is op de 3e etage en er is een lift aanwezig. Wat zijn de kosten ?

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een anhydrietvloer laten schuren. 70 m2 nieuwbouwwoning. Zijn op zoek naar een bedrijf die vrijdag 11 oktober tijd heeft

Anhydrietvloer schuren

Goedenavond, Ik wil graag de Anhydrietvloer schuren en stofvrij laten maken van mijn nieuwbouwappartement, het is 97 m2.

Anhydrietvloer schuren en stofvrij opleveren

Schuren en stofvrij opleveren van een anhydriet vloer. Optioneel aanbrengen van een primer tbv lijmen van tegels. Het gaat om 75 m2 op de begane grond