Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydrietvloer schuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydrietvloer schuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydrietvloer schuren

Anhydrietvloer schuren en primeren

Mijn nieuwe appartement krijgt een houten vloer die verlijmd zal worden op een anhydriet vloer. De anhydriet vloer dient hiervoor te worden geschuurd en geprimeerd. Aan houten vloerdelen wordt 75-80 m2 aangeschaft waarbij rekening is gehouden met snijverlies. Graag een offerte voor schuren en primeren. De vloer wordt 20 maart gelegd. Liefst uitvoering van schuren op 16 of 19 maart aanstaande.

Anhydrietvloer schuren

Wij willen graag ons nieuw op te leveren appartement welke voorzien is van een anhydrietvloer laten schuren. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter. Het appartement wordt vermoedelijk opgeleverd eind februari begin maart 2018. Indien mogelijk een aparte prijs voor het impregneren er wordt in twee kamers een houten vloer gelegd en in de overige ruimten keramische tegels.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een anhydrietvloer van ongeveer 62,5 vierkante meter liggen, die ik wil laten schuren. Dit geldt voor de begaande grond (woonkamer/keuken en hal). Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum, maar het liefste zo snel mogelijk.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn appartement een anhydrietvloer van ongeveer 70 m² liggen, die ik wil laten schuren. Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum. Mijn hoofdverblijf is in Noorwegen en ik woon part-time in Amsterdam. U kunt mij het beste bereiken via mijn email of mijn Noorse mobiele nummer. Ik communiceer het liefst in het Engels, ik beheers het Nederlands nog onvoldoende. Deze aanvraag is voor mij vertaald.

Anhydriet vloer schuren

Ik wil graag 50 m2 anhydrietvloer laten schuren, liefst zo snel mogelijk. Gaat om een nieuwbouwwoning in Hapert (alleen BG)

Anhydrietvloer schuren

Ik laat een tegelvloer leggen in mijn nieuwbouw woning. Voordat deze gelegd kan worden moet de vloer (zwevend dekvloer anhydriet) eerst geschuurd worden. Ik zoek iemand die deze vloer kan opschuren, en uiteraard het vrijgekomen stof kan verwijderen. Het gaat om de gang, 2 slaapkamers en woonkamer. Totaal 60 m2. Planning: 19 september wordt de vloer gelegd, dus voor die tijd moet deze opgeruwd zijn.

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Anhydrietvloer schuren

Wil voor beneden verdieping circa 75 m2 anhydrietvloer schuren wat bedraagt de kosten hiervan.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten opschuren van onze anhydriet vloer. Het gaat alleen om het opschuren, een hechtprimer is (nog) niet nodig. Het gaat om 105 m². Ik wil ook graag informatie over hoe het schuren in zijn werk gaat, hoeveel tijd het kost, hoeveel mm eraf wordt geschuurd en hoe de hoeken worden geschuurd. Ik hoop deze informatie en een offerte op korte termijn te mogen ontvangen.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een anhydriet vloer laten schuren. Het gaat om een nieuwbouwwoning van 80 vierkante meter (op 2 verdiepingen).