Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging

Anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging

Anhydrietvloer wordt 13 dec gestort. Ca 2 weken, dus het liefst direct na de kerstdagen, daarna wil ik de vloer laten opschuren om de droging te versnellen en de hechting van de lijm te verbeteren. Graag een prijsopgave. Oppervlakte ca 80 m2.

Anhydrietvloer schuren

Ik zoek een vloerenbedrijf die een 60 m2 grote anhydrieten vloer kan opschuren. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Anhydrietvloer schuren

In ons transformatieve appartement willen wij de anhydrietvloer laten opschuren. De 1e is verdieping 39 m2 (hal en keuken) en de 2e verdieping 68 m2.

Anhydrietvloer schuren

Ik laat een tegelvloer leggen in mijn nieuwbouw woning. Voordat deze gelegd kan worden moet de vloer (zwevend dekvloer anhydriet) eerst geschuurd worden. Ik zoek iemand die deze vloer kan opschuren, en uiteraard het vrijgekomen stof kan verwijderen. Het gaat om de gang, 2 slaapkamers en woonkamer. Totaal 60 m2. Planning: 19 september wordt de vloer gelegd, dus voor die tijd moet deze opgeruwd zijn.

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Anhydrietvloer schuren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten opschuren van onze anhydriet vloer. Het gaat alleen om het opschuren, een hechtprimer is (nog) niet nodig. Het gaat om 105 m². Ik wil ook graag informatie over hoe het schuren in zijn werk gaat, hoeveel tijd het kost, hoeveel mm eraf wordt geschuurd en hoe de hoeken worden geschuurd. Ik hoop deze informatie en een offerte op korte termijn te mogen ontvangen.