Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydrietvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydrietvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydrietvloer laten leggen

Anhydrietvloer laten leggen

Ik wil graag 73 m2 over mijn vloerverwarming heen. De vloerverwarming ligt er 18 mei in daarna spoedig mogelijk de anhydriet.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een anhydrietvloer. Voor het leggen van een houten visgraatvloer, moet de vloer geëgaliseerd/geschuurd worden. Wij zoeken offertes voor deze klus. Het gaat om 42 m2 op de begane grond van een nieuwbouwwoning. De woning wordt waarschijnlijk het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Anhydrietvloer schuren

Ik laat een tegelvloer leggen in mijn nieuwbouw woning. Voordat deze gelegd kan worden moet de vloer (zwevend dekvloer anhydriet) eerst geschuurd worden. Ik zoek iemand die deze vloer kan opschuren, en uiteraard het vrijgekomen stof kan verwijderen. Het gaat om de gang, 2 slaapkamers en woonkamer. Totaal 60 m2. Planning: 19 september wordt de vloer gelegd, dus voor die tijd moet deze opgeruwd zijn.

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Egaline aanbrengen op vloer

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, slaapkamer en keuken. Op dit moment ligt er een anhydrietvloer in, hierover wil ik mijn egaline vloer leggen. Wat zouden de kosten hiervan zijn incl. Reizen, arbeidsuren, primen, aanbrengen en afwerken? Ook zou ik graag willen weten hoe lang het ongeveer zal duren?

Anhydriet vloer schuren

Voor een nieuwbouwwoning zoeken wij iemand die de anhydrietvloer kan opschuren voor een betere hechting. Het betreft een vloer van ongeveer 80 m2 op de begane grond. Daarna zullen wij de vloer leggen. De klus mag uitgevoerd worden in het 1e kwartaal van 2018. De postcode en het adres zijn nog niet bekend. Wij zoeken iemand die dit vakkundig kan uitvoeren, niet in loondienst van ons maar wellicht wel voor herhaling vatbaar.

Vloer egaliseren en gietvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren en leggen van een gietvloer voor ongeveer 40 m2. De woonkamer van 30 m2 heeft nu een anhydrietvloer en de hal en het toilet van 10 m2 een tegelvloer.

Anhydriet vloer schuren en egaliseren

In november wordt mijn nieuwbouwhuis opgeleverd. Op de begane grond wil ik tegelstrips met houtprint laten leggen, lengte per strip is ongeveer 180 cm. Daarvoor wil ik de anhydrietvloer eerst laten schuren en egaliseren. Ik heb al een offerte voor het schuren, en ben op zoek naar iemand die daarna de vloer kan egaliseren. Als jullie beide klussen, dus schuren én egaliseren, kunnen uitvoeren, dan hoor ik graag wat jullie per klus rekenen. De oppervlakte is ongeveer 65 m2. Kunt u ook aangeven hoe lang moet ik wachten met het tegelen nadat de vloer geëgaliseerd is?

Anhydrietvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil komende week of eventuele volgende week vloerverwarming op netten, 7 groepen en een anhydriet dekvloer of een zandcement vloer van totaal 65 a 70 m2 in mijn huis laten leggen op de begane grond. De woning is uit 1962 en het sloopwerk is reeds gedaan. De toegang tot de woning is middels een pontje met een maximale breedte van de voertuigen op de toegangsweg 2.20 cm.

Anhydrietvloer laten aanleggen

Ik wil graag een anhydrietvloer laten aanleggen in de woonkamer op twee verschillende hoogtes. In het woondeel dient dit voorzien te worden van een slijtvaste topcoating. In de keuken is dit onderlaag voor tegels, dus ongeveer 20-25 mm lager. Vloerverwarming is gewenst, mocht dit invloed hebben op de prijs dan graag inzichtelijk maken wat de meerprijs is van vloerverwarming (door deren aan te leggen) of totaaloplossing inclusief vloerverwarming. Het woondeel met slijtvaste topcoating is 31.50 m2, de keuken die lager wordt en zonder topcoating is 11.50 m2. De anhydriet vloer moet boven een houten ondervloer komen. Locatie is in Dordrecht, gewenste uitvoeringstermijn is eind juli indien mogelijk (vanwege bouwvak), anders zo snel mogelijk.