Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydrietvloer aanbrengen storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydrietvloer aanbrengen storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydrietvloer aanbrengen storten

Anhydrietvloer aanbrengen / storten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn ongelijke vloer kan egaliseren door middel van anhydriet. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 78 m2 welk 30-40 mm opgehoogd moet worden. Dit moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Anhydrietvloer aanbrengen

Ik heb recent 100 m2 zandcement dekvloer op de eerste en tweede verdieping van mijn woning verwijderd om vloerverwarming te plaatsen. Mijn betonnen draagvloer uit 1970 bleek 20 mm 'uitgezakt' in het midden op een kamer breedte van 430 cm. Ik wil vloerverwarming plaatsen met een eindvloer van PVC zonder, noemenswaardige, isolatie onder de dekvloer. Omdat de PVC-vloer op een waterpas vloer moet liggen gaat mijn voorkeur uit naar een anhydriet dekvloer omdat ik dan minimaal egaline nodig heb om het volledig waterpas te maken. Kan een anhydriet dekvloer op een vloerverwarming met noppenplaten (met 10 mm isolatie of zonder isolatie) worden gegoten waarbij de noppenplaten dus ook dezelfde 'doorhang' hebben als de betonnen draagvloer? Hoe dik moet / mag een anhydrietvloer minimaal en maximaal zijn? Ik zit met de doorhang van 20 mm waardoor mijn dekvloer in het midden altijd 20 mm dikker zal zijn dan bij de muren. Wat is de draagkracht van een anhydriet vloer? Kan deze niet-dragende tussenmuren van cellenbeton van 70 mm breed dragen? Is het mogelijk in een badkamer nog een zandcement dekvloer onder afschot op de anhydriet vloer te plaatsen? Ik heb op het moment geen binnenmuren en kan de badkamer dus niet scheiden van de rest van de verdieping.

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een anhydrietvloer van ongeveer 62,5 vierkante meter liggen, die ik wil laten schuren. Dit geldt voor de begaande grond (woonkamer/keuken en hal). Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum, maar het liefste zo snel mogelijk.

Anhydrietvloer over vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag over de gehele oppervlakte van twee aangrenzende woonkamers, keuken en hal een anhydrietvloer over de aangebrachte vloerverwarming laten storten (kantstroken zijn aanwezig). De oppervlakte is +/-75M2

Anhydrietvloer schuren

Ik heb in mijn appartement een anhydrietvloer van ongeveer 70 m² liggen, die ik wil laten schuren. Daarna moet deze heel goed schoon en stofvrij gemaakt worden met behulp van een industriële stofzuiger. Ik wil er daarna een primer op aanbrengen en de vloer schilderen met een daarvoor geschikte coating. Dat laatste kan ik zelf, maar mag u ook in uw aanbieding meenemen. Ik ben flexibel qua uitvoeringsdatum. Mijn hoofdverblijf is in Noorwegen en ik woon part-time in Amsterdam. U kunt mij het beste bereiken via mijn email of mijn Noorse mobiele nummer. Ik communiceer het liefst in het Engels, ik beheers het Nederlands nog onvoldoende. Deze aanvraag is voor mij vertaald.

Betonlook, coating of epoxy op vloer aanbrengen

Ik heb een nieuwbouwwoning van ongeveer 72 m² waar een anhydrietvloer in ligt. Ik wil 68 tot 70 m² van die vloer graag laten afwerken met een betonlook coating of epoxy als dat mogelijk is. Daarvoor laat ik mijn vloer graag eerst even bekijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een prijsopgave. Het is mijn wens om de vloer te laten afwerken vóór half september of uiterlijk in week 38 i.v.m. de verhuizing en plaatsing van de keuken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Vloer van egaline en coating voorzien

Ik wil in mijn nieuwe woning op de anhydrietvloer (met vloerverwarming) egaline laten aanbrengen. Er schijnt een variant te zijn die goed is om op te wonen. Deze wil ik dan (laten) schilderen met betonverf of iets dergelijks. Ik hoor graag of jullie dit kunnen uitvoeren en wat dit ongeveer zal kosten.

Egalinevloer aanbrengen

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, 2 slaapkamers en gang. Er ligt een nieuwe anhydrietvloer met vloerverwarming in, hierover wil ik een egaline vloer laten leggen om op te leven. Daarna (laten) schilderen/coaten met een betonverf oid. Wie kan dit doen? En wat zouden de kosten hiervan zijn?

Egaline aanbrengen op vloer

Ik zou graag een egaline vloer willen aanbrengen in mijn nieuwe appartement. Er dient 60 m2 gedekt te worden verdeeld onder 3 kamers, woonkamer, slaapkamer en keuken. Op dit moment ligt er een anhydrietvloer in, hierover wil ik mijn egaline vloer leggen. Wat zouden de kosten hiervan zijn incl. Reizen, arbeidsuren, primen, aanbrengen en afwerken? Ook zou ik graag willen weten hoe lang het ongeveer zal duren?

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Voor een huis van 50 m2 anhydrietvloer aanbrengen over vloerverwarming.