Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Anhydriet gietvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: anhydriet gietvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: anhydriet gietvloer aanbrengen

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Ik wil graag nieuwe vloer in het hele huis plusminus 125 vierkante meter! Let op dikte wordt ongeveer 9 a 10 cm. Doorlopende ruimtes, vloer kan in één keer gegoten worden door het hele huis. De bestaande vloer is werkvloer (beton).

Anhydriet vloer schuren

Ik wil graag een Anhydriet vloer laten opschuren. Betreft de begane grond te Amsterdam Noord van circa 50 m2. Werkzaamheden zouden op korte termijn, begin week 15 moeten plaatsvinden in verband met drogen vloer voor plaatsing gietvloer.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

We hebben een bestaande betonnen vloer, ongeveer 70 vierkante meter, waarbij de toplaag slecht is. Deze willen we uitvlakken met zand, zodat we er drukvasten PS platen op kunnen leggen. Daarna bouwfolie en vervolgens een anhydriet giervloer aanbrengen. Mocht deze opbouw niet kunnen, dan horen wee het graag.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Ik wil graat een anhydriet gietvloer van 7 cm dik laten plaatsen in 2 aangrenzende ruimtes van in totaal 100 m². Het gaat om 1 ruimte van 90 m² en een van 10 m². Ze zitten beide op korte afstand tot de voordeur. Beide ruimtes zijn al voorzien van isolatiemateriaal, dampwerende folie en vloerverwarming. Wij ontvangen graag uw offerte.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Voor een huis van 50 m2 anhydrietvloer aanbrengen over vloerverwarming.

Gietvloer op anhydriet ondervloer

Nieuwbouw woning met een anhydriet ondervloer. Totaal ongeveer 50 m2. Voordat de gietvloer word geplaatst moet de ondervloer geëgaliseerd worden.

Egaline op de vloer aanbrengen

Wij hebben nu een anhydriet vloer met een epoxy gietvloer. Wij gaan vloerverwarming leggen. Deze wordt ingefreesd. Na het leggen van de vloerverwarming moet de vloer geegaliseerd worden. De dikte moet 1 cm worden (dit is de noodzakelijke afstand tussen vloerverwarming en de uiteindelijke vloer). De uiteindelijke vloer wordt een eurocol liquid design vloer. Dit is een soort giet linoleum. De oppervlakte is 50 m2.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Het gaat om 43 m2 vloeroppervlakte. De basis is een starre houten vloer met nog 8 mm multiplex daarop, folie met randafwerking en daarop een Minitec vloerverwarming systeem. Totaal pakket mag 30 mm worden. Uitvoering in week 13 (29 t/m 31 maart). Tussen woning laagbouw.

Gegoten woonbetonvloer aanbrengen

In het 4e kwartaal van 2017 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er zijn daar anhydriet afwerkvloeren en ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 100 m² cementgebonden gietvloer over twee verdiepingen. Het gaat om de benedenverdieping van 50 m² met de woonkamer / keuken en een hal. Verder gaat het om de verdieping van 45 m² met 3 slaapkamers en een hal. Ik wil de vloer in mat tot zijdeglans laten afwerken. In de woonkamer/ keuken moet de vloer zo goed mogelijk vloeistofdicht worden afgewerkt. Ik wil zelf bijdragen aan een vlot verloop van de klus en eventuele voorbereidende werkzaamheden verzorgen. Ik hoor graag welke dat zijn. Ik ontvang graag uw offerte.