Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afwerkvloer vlinderen betonlook? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afwerkvloer vlinderen betonlook. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afwerkvloer vlinderen betonlook

Afwerkvloer vlinderen betonlook

Het gaat om het plaatsen van 80 m2 betonvloer of betonlook in de woonkamer en de badkamer.

Zandcement dekvloer en vloerverwarming aanbrengen

Het laten aanbrengen van een zandcement dekvloer van 7 cm dik op een nieuwe funderingsbetonvloer. Het gaat om totaal 130 m2 als volgt verdeelt: 70 m2 op straatniveau en 60 m2 ongeveer 40 cm dieper. Graag ook opnemen in de offerte het glad vlinderen van de vloer zodat deze als afwerkvloer kan worden gebruikt, functie wonen. Verder zal er vloerverwarming moeten worden aangelegd op een gedeelte van 100 m2.

Afwerkvloer in de woonkamer leggen

Ik wil in onze L-vormige woonkamer van 32 m² graag een afwerkvloer laten leggen van 6 cm dik over de nieuwe vloerverwarming. Daarna wil ik deze mooi glad laten vlinderen. Ik denk dat deze klus eind mei kan worden verzorgd. De woning is goed bereikbaar vanaf de openbare weg. Het verste punt in de kamer ligt 15 meter vanaf de weg. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de afwerkvloer.

Betonvloer (betonlook) storten en vlinderen

Wij hebben een mondelinge overeenkomst voor de aankoop van een hoekwoning uit bouwjaar 1970. Naar verwachting is de overdracht op 9 mei. Er is daar op de begane grond een betonvloer, waarin wij vloerverwarming willen laten plaatsen. Het gaat om 60 m², want er ligt in de keuken aanbouw al een stukje vloerverwarming. Daarna willen wij de vloer laten voorzien van een betonnen afwerklaag (betonlook) en laten vlinderen. De totale oppervlakte daarvan is 69 m². We ontvangen graag een prijsopgave voor het plaatsen van de betonnen afwerkvloer.

Betonvloer in de serre storten en vlinderen

Ik wil privé een serre laten maken waarvoor ik een betonvloer nodig heb. Het betreft een vloer van 6,5 bij 3,1 meter. Het moet ook meteen de afwerkvloer zijn met een zwarte kleur. Het graafwerk doe ik zelf.

Storten afwerkvloer

Ik ben bezig een loghouse te bouwen en verwacht april onder de kap te zitten. Tegen die tijd leg ik de vloerverwarming en het leidingwerk op de betonvloer. Ik zoek iemand of bedrijf die de afwerkvloer/cementdekvloer voor me wil storten en vlinderen. De oppervlakte is 8.5 bij 13.5 meter en bestaat uit 4 ruimtes. Het is een vrijstaand huis en vrij makkelijk toegankelijk.