Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afwerkvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afwerkvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afwerkvloer storten

Afwerkvloer aanbrengen

Op korte termijn wil ik graag een afwerkvloer in een aanbouw laten storten. Het betreft een ruimte van 6 bij 5 meter. De vloer word ongeveer 4 cm dik.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Afwerkvloer storten

Het gaat om 52 m2 en 6-7cm dik. Bovenop de vloerverwarming.

Zandcementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25 m², 100 mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).

Storten van een afwerkvloer

Ik wil graag 55 m2 afwerkvloer laten storten.

Betonvloer en zandcement afwerkvloer storten

We zijn bezig met voorbereiden van verbouwing van onze woning. Daar moet een nieuwe vloer op de begane grond in, ik zal zelf uitgraven, isoleren met eps-platen, en betonijzer leggen. Ik zoek een bedrijf die de betonvloer kan storten (10 cm dikte, netjes vlak) en nadien kan afwerken met een 4cm zandcement laag zodat we een nette stevige vloer in huis hebben liggen. Ik wil eventueel ook het isoleren uit handen geven. Doen jullie dit ook en wat is de meerprijs? Het betreft een gedeelte van de benedenverdieping van onze woning, circa. 75 m2. Zie bijlage voor een schets (incl. Aanwezige binnenmuren).

Woonkamervloer vervangen

Wij hebben onlangs een oude woning in Zoetermeer gekocht die in de loop der tijd redelijk verzakt is. De originele houten woonkamervloer is zo’n veertig jaar geleden vervangen door een op het zand gestorte betonnen vloer. Door de verzakking is het hoogteverschil tussen voor en achterkant ongeveer 12 cm. Wij willen de betonnen vloer laten weghalen, waarna we het zand kunnen uitgraven, isolatie kunnen aanbrengen en een nieuwe vloer kunnen storten. Het huis staat op zand. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van de vloer, waarbij redelijk voorzichtig te werk gegaan moet worden om schade aan de rest van de woning te voorkomen? Eén deel moet helemaal weggehaald worden, van een ander deel zou waarschijnlijk alleen de afwerkvloer verwijderd moeten worden. De afwerkvloer is ca. 3,5 tot 4 cm dik, de betonlaag is ongeveer 13 cm. Er zit waarschijnlijk weinig wapening in de vloer. De oppervlakte bedraagt ca. 35 vierkante meter. Graag ontving ik uw advies. Ik wil in contact komen met een aannemer die ook bouwkundig is onderlegd.

Afwerkvloer aanbrengen

Ik wil zo snel mogelijk 65 kuub afwerkvloer laten storten.

Zandcementvloer egaliseren

Wij hebben onlangs door een aannemer een zandcement afwerkvloer laten storten op onze vloerverwarming. Deze is geplaatst door middel van een noppenvloer. Het resultaat is een erg ongelijke vloer. De aannemer wil de vloer niet kosteloos egaliseren. Daarom ben ik op zoek naar een partij die hier de vloer wil komen beoordelen en daarbij een offerte verzorgd voor het egaliseren van de vloer. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik hoop dat er bedrijven zijn die hiervoor op korte termijn tijd in de agenda hebben.

Betonnen vloer en afwerkvloer storten

Ik ben op dit moment de houten vloer van 32 m² in mijn L-vormige woonkamer aan het verwijderen. Ik ga vervolgens de riolering vervangen en wil er daarna een geïsoleerde betonvloer op maken. Ik zal zelf zand aanbrengen met isolatiemateriaal en een wapeningsnet. Daarop wil ik graag een betonvloer van 10 cm dik laten storten. Daar ga ik zelf vloerverwarming op aanbrengen. Ik wil er daarna een afwerkvloer van 5 tot 7 cm dik op. Mijn woning ligt op 6 meter vanaf de openbare weg en is dus goed bereikbaar. Ik ontvang voor beide betonvloeren graag uw aparte prijsopgave.

Partners

Partners van Casius